HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Nov 18, 2010, 11:22 AM
DS will change your life
SpeedsterDEN's Avatar
Danmark, Nordjylland, Sæby
Joined May 2010
1,556 Posts
Realflight G 5,5

I have to downloaded this Vector glider:
http://knifeedge.com/forums/download...=file&id=10915

How do I put it in the game ?

I have tryid several things, and the glider ended up as a airfield

Can anyone help stupid me ?

thanks

Speedster
SpeedsterDEN is offline Find More Posts by SpeedsterDEN
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 18, 2010, 11:32 AM
DS will change your life
SpeedsterDEN's Avatar
Danmark, Nordjylland, Sæby
Joined May 2010
1,556 Posts
Ok, now I done it.



Sorry
SpeedsterDEN is offline Find More Posts by SpeedsterDEN
Reply With Quote
Old Nov 19, 2010, 12:47 PM
Registered User
Joined Nov 2010
4 Posts
Hello everyone, Can I use G3.5 planes in G5.5? I need a X-1. thanks in advance, Bruce
brucetheoutlaw is offline Find More Posts by brucetheoutlaw
Reply With Quote
Old Nov 19, 2010, 11:37 PM
BadPilot
badpilotto's Avatar
United States, IL, Custer Park
Joined Nov 2007
1,706 Posts
Quote:
Originally Posted by SpeedsterDEN View Post
Ok, now I done it.



Sorry
Speedster,

you figured that out quickly, lol. Sorry I couldn't help out.

John
badpilotto is offline Find More Posts by badpilotto
Reply With Quote
Old Nov 19, 2010, 11:38 PM
BadPilot
badpilotto's Avatar
United States, IL, Custer Park
Joined Nov 2007
1,706 Posts
Quote:
Originally Posted by brucetheoutlaw View Post
Hello everyone, Can I use G3.5 planes in G5.5? I need a X-1. thanks in advance, Bruce
Bruce,

I have many G3.5 planes that I use with G5.5.

John
badpilotto is offline Find More Posts by badpilotto
Reply With Quote
Old Nov 29, 2010, 01:35 AM
Registered User
Joined Nov 2010
4 Posts
Can someone point me to a how to install swap files in 5.5 I have found the X-1!
brucetheoutlaw is offline Find More Posts by brucetheoutlaw
Reply With Quote
Old Dec 05, 2010, 02:28 PM
Registered User
Joined Jun 2009
9 Posts
why is G3 mo betta than G5?

Short story. My old computer died, got a new one, Installed old G3 upgraded to G.5. It was like a whole new simulator. I could see the plane in the distance for the first time.
Got G5 upgraded to G5.5 but I can not see the plane in the distance, as well as I can on G3.5

P.S (wished I would have known to wait for the 5.5 disc because it takes an hour to upgrade online) .

PC HP HPE-410f
AMD Phoenom ll 1045 Six-Core processor
ATI Radeon HD 5570 Series graphics card with 1GB DDR dedicated graphics memory
8 GB DDR3 System memory
1 Terabyte hard drive.
pogopopper is offline Find More Posts by pogopopper
Reply With Quote
Old Dec 06, 2010, 06:28 AM
BadPilot
badpilotto's Avatar
United States, IL, Custer Park
Joined Nov 2007
1,706 Posts
Pogopoper,

There isn't anything wrong with G3.5, that was my first sim. I purchased G5 due to the control unit on my G3.5 unit broke. I didn't have to get new I could have used my Futaba or JR radio to control it but I wanted to try the multiplayer function. Nothing like a game of combat flying to wake you up in the morning.

John
badpilotto is offline Find More Posts by badpilotto
Reply With Quote
Old Dec 06, 2010, 06:31 AM
BadPilot
badpilotto's Avatar
United States, IL, Custer Park
Joined Nov 2007
1,706 Posts
Quote:
Originally Posted by brucetheoutlaw View Post
Can someone point me to a how to install swap files in 5.5 I have found the X-1!
This is from memory so I could be off a bit, but on the top task bar there is a import function under the same tab as changing your airfields. Don't kick my if it is under the second one...

John
badpilotto is offline Find More Posts by badpilotto
Reply With Quote
Old Dec 09, 2010, 04:41 PM
Registered User
sean.belardo's Avatar
United States, DE, Newark
Joined Mar 2010
65 Posts
Quote:
Originally Posted by badpilotto View Post
Sean,

When I first upgraded I had the same problem. I deleted and reinstalled the program and updates several times. I found the problem to be the website when downloading updates. It would allow the download sometimes but not others. I finally reloaded the program and all updates in the middle of the night; it seemed to work best when there was not much traffic on the knifeedge website. Hope that bit of info is helpful and works for you.

John
Thanks for the intel. I eventually called RealFlight HQ and they helped me fix the problem. Turned out I had to fiddle with my audio settings. I think I had to change my audio from mono to stereo or vice versa, i can't remember.


-Sean
sean.belardo is offline Find More Posts by sean.belardo
Reply With Quote
Old Dec 11, 2010, 10:57 PM
BadPilot
badpilotto's Avatar
United States, IL, Custer Park
Joined Nov 2007
1,706 Posts
Quote:
Originally Posted by sean.belardo View Post
Thanks for the intel. I eventually called RealFlight HQ and they helped me fix the problem. Turned out I had to fiddle with my audio settings. I think I had to change my audio from mono to stereo or vice versa, i can't remember.


-Sean
If what I posted helped, you very welcome. What is seems is I didn't help at all..... Sorry! When I stated this thread I thought others who know more then me would add in to help with Realflight issues. The only problem is that not many people come here to help and, HECK, I sure do not have much experience with Realflight accept for what I have solved.

Thank you for at least stating what the problem was and how it was resolved.

John
badpilotto is offline Find More Posts by badpilotto
Reply With Quote
Old Jan 09, 2011, 11:42 AM
Registered User
Brandon, MS
Joined May 2006
130 Posts
I have a strange multi-player problem. Whenever I log into a multi-player session, I can see the host and the host can see me but I cannot see any of the other players and they cannot see me. Does anyone have an idea on how to correct this? Thanks ....
jblloyd is offline Find More Posts by jblloyd
Reply With Quote
Old Jan 09, 2011, 04:41 PM
Registered User
San Diego, Ca
Joined Oct 2007
489 Posts
Quote:
Originally Posted by pogopopper View Post
Short story. My old computer died, got a new one, Installed old G3 upgraded to G.5. It was like a whole new simulator. I could see the plane in the distance for the first time.
Got G5 upgraded to G5.5 but I can not see the plane in the distance, as well as I can on G3.5

P.S (wished I would have known to wait for the 5.5 disc because it takes an hour to upgrade online) .

PC HP HPE-410f
AMD Phoenom ll 1045 Six-Core processor
ATI Radeon HD 5570 Series graphics card with 1GB DDR dedicated graphics memory
8 GB DDR3 System memory
1 Terabyte hard drive.
I bet you need to force RF to use antialiasing. Try using your video card's control panel to set up a profile for RF and force AA on to 8x or so, that helps a TON with seeing the plane waaay off into the distance.
LAdams is offline Find More Posts by LAdams
RCG Plus Member
Latest blog entry: Decals!
Reply With Quote
Old Feb 02, 2011, 01:28 PM
Registered User
ferdous7466's Avatar
Joined Mar 2010
451 Posts
ddd
ferdous7466 is offline Find More Posts by ferdous7466
Last edited by ferdous7466; Feb 03, 2011 at 06:35 PM.
Reply With Quote
Old Feb 05, 2011, 05:29 PM
You're good!
Safety Hawk's Avatar
United States, VA, White Stone
Joined Jun 2005
6,894 Posts
Can you install RF 5.5 on more than one computer? I mean, you need to have the tx for it to work anyhow. Reason I ask is I just got a new computer, and I want to install it on the new computer.....but I don't want it uninstall it from the old one just yet, since it works fine on there, only to find out it doesn't work worth a flip on the new one.
Safety Hawk is offline Find More Posts by Safety Hawk
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Real Flight G-5 audio ? starzak Simulators 7 Jul 30, 2012 11:13 AM
Cool AP models for Real Flight G 4.5 bujora Aerial Photography 64 Oct 18, 2010 01:27 AM
Sold Real flight g 4.5 with Controller and expansion pack 2 dman65 Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 2 Mar 12, 2010 04:47 AM
Sold Real Flight G 3.5 ear194299 Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 8 Feb 16, 2010 07:01 PM
Sold My Real Flight G 3.5 kilo2018 Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 1 Feb 08, 2010 06:23 PM