HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Mar 05, 2013, 09:46 AM
AMA 84248 since 1964
Joined Jan 2011
1,360 Posts
I just checked files from summer and my Senior Telemaster. Now it is a floater. When I graphed Airspeed, there were times where the graph was fairly consistantly around 12 mph... I can't say how accurate the reading is. My guess is that if you do an excellent mount of the sensor, keeping the air lines as short as possible you might be able to see good readings down to 10mph, but that's where the wheels are gonna come off the wagon.

Other models don't show readings below 15 mph.

KKKKFL
Franco2fly is offline Find More Posts by Franco2fly
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Mar 05, 2013, 12:20 PM
AndyKunz's Avatar
Illinois
Joined Sep 2001
24,784 Posts
Quote:
Originally Posted by DamonH View Post
Yeah, mine is the same way.
Could one of you take a screen shot and circle the text in question?

I've been talking with the web guys today and we're not sure what you're referring to.

Thanks.

Andy
AndyKunz is offline Find More Posts by AndyKunz
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 12:51 PM
Registered User
SJMarty's Avatar
United States, FL, Jacksonville
Joined Aug 2012
57 Posts
Quote:
Originally Posted by AndyKunz View Post
Could one of you take a screen shot and circle the text in question?

I've been talking with the web guys today and we're not sure what you're referring to.

Thanks.

Andy
FWIW, I checked my DX8 registration and I don't have anything referencing "a further update". I just registered it yesterday.

-Steve
SJMarty is offline Find More Posts by SJMarty
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 12:59 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
3,522 Posts
Quote:
Originally Posted by AndyKunz View Post
Could one of you take a screen shot and circle the text in question?

I've been talking with the web guys today and we're not sure what you're referring to.

Thanks.

Andy
Here is my screen shot. It shows I have 2.06 update to do but I've already done it.
DamonH is offline Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 01:08 PM
Air, Ground & Water
freechip's Avatar
Canada, ON, Rockland
Joined Aug 2008
24,347 Posts
Haven't check what you provided but the website will always show the latest update even if you have done it.

It always stays in file until a newer version is available.
freechip is offline Find More Posts by freechip
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 01:11 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
3,522 Posts
Quote:
Originally Posted by freechip View Post
Haven't check what you provided but the website will always show the latest update even if you have done it.

It always stays in file until a newer version is available.
So it is supposed to say I have an available update and list it as 2.06 as in the attachment I posted? I've never noticed it doing that before...
DamonH is offline Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 01:20 PM
Registered User
Cavokk's Avatar
Denmark, Capital Region of Denmark, CPH
Joined Aug 2012
60 Posts
Hi

Anyone got any news on the supposed "glider" update for the DX8?

Cheers

C.
Cavokk is offline Find More Posts by Cavokk
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 01:57 PM
Air, Ground & Water
freechip's Avatar
Canada, ON, Rockland
Joined Aug 2008
24,347 Posts
Quote:
Originally Posted by DamonH View Post
So it is supposed to say I have an available update and list it as 2.06 as in the attachment I posted? I've never noticed it doing that before...
It's doesn' know if you updated or not, it's not like you are connected the radio to pc and it checks for updates. The website is just telling you there is new content for it.
freechip is offline Find More Posts by freechip
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 02:00 PM
AndyKunz's Avatar
Illinois
Joined Sep 2001
24,784 Posts
Quote:
Originally Posted by DamonH View Post
Here is my screen shot. It shows I have 2.06 update to do but I've already done it.
Thanks.

That's hard-coded text. It doesn't say track if you've downloaded any particular update or not, just that 2.06 is the latest version.

So this is not a bug.

Andy
AndyKunz is offline Find More Posts by AndyKunz
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 02:01 PM
AndyKunz's Avatar
Illinois
Joined Sep 2001
24,784 Posts
Quote:
Originally Posted by Cavokk View Post
Hi

Anyone got any news on the supposed "glider" update for the DX8?
What do you want to know about it? It's in beta test right now.

Andy
AndyKunz is offline Find More Posts by AndyKunz
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 02:07 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
3,522 Posts
Quote:
Originally Posted by AndyKunz View Post
Thanks.

That's hard-coded text. It doesn't say track if you've downloaded any particular update or not, just that 2.06 is the latest version.

So this is not a bug.

Andy
Thanks Andy, guess I've just never noticed it before.
DamonH is offline Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 02:09 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
3,522 Posts
Quote:
Originally Posted by freechip View Post
It's doesn' know if you updated or not, it's not like you are connected the radio to pc and it checks for updates. The website is just telling you there is new content for it.
Thanks freechip.
DamonH is offline Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 02:17 PM
Air, Ground & Water
freechip's Avatar
Canada, ON, Rockland
Joined Aug 2008
24,347 Posts
Probably because now they have update the look of the website.
freechip is offline Find More Posts by freechip
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 04:24 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
3,522 Posts
Quote:
Originally Posted by freechip View Post
Probably because now they have update the look of the website.
You know what...that may be what is making me think it is different...
DamonH is offline Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Old Mar 05, 2013, 04:30 PM
AndyKunz's Avatar
Illinois
Joined Sep 2001
24,784 Posts
I can see all sorts of things now with the bigger text and good contrast. I like it.

Andy
AndyKunz is offline Find More Posts by AndyKunz
Site Sponsor
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Receivers that work with Spektrum Radios that are not made by Spektrum BD Flyer Radios 29 Sep 26, 2010 05:09 AM
Discussion Spektrum AR6100E or Spektrum AR6100? LaurenceGough Off-road Cars 23 Aug 06, 2009 06:33 AM
For Sale Parkzone 5ch DX10 w/Receiver ch54 CarlHill Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 7 Jul 10, 2009 01:07 PM
Discussion Can I use a Spektrum Air RX with a Spektrum Surface TX? Bigmaxy Radios 1 Jan 19, 2008 08:57 PM
Sold GeForce 8400Gs PCIx DX10 video card GFBurke Non R/C Items (FS/W) 6 Sep 05, 2007 11:43 PM