HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Nov 15, 2009, 04:51 AM
Registered User
Joined Nov 2009
11 Posts
Discussion
Data logging dont work on firware 3.00 beta

Hi,yesterday I updated firware on my ice100 to 3.00 and when I come back
today from the field and I downloaded data to my PC it show nothink.
Just the square where supose to be data kurve but nothink else.
When I reinstaled 2.16 version everythink is O.K.
Do somebody else recognize such behavior?
alah is offline Find More Posts by alah
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 15, 2009, 05:19 AM
A man with too many toys
United States
Joined Feb 2001
17,363 Posts
You have to clear the data logger buffer every time you upgrade the software or make any changes to a parameter or the data logger will lock up.

Clear the buffer with the Castle Link and everything should work correctly.


RC Man is online now Find More Posts by RC Man
Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 05:49 AM
Registered User
Joined Jan 2005
8 Posts
Did you maybe power-up the controller with the throttle stick in full throttle position ? This is a new way of clearing the saved log (by stick commands).

Smok
smok is offline Find More Posts by smok
Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 10:22 AM
Registered User
Joined Nov 2009
11 Posts
Thank you for your info.I will tray that out.
alah is offline Find More Posts by alah
Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 10:30 AM
Registered User
Joined Nov 2009
11 Posts
Thank you RC Manis working for me now.
alah is offline Find More Posts by alah
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Servo logging with the flight data recorder grumpy42 Eagle Tree Systems 1 Oct 06, 2009 02:21 AM
Discussion Data Logging for Boats ? NX-687 Sailboats 9 Oct 05, 2009 07:00 AM
Discussion Data Logging for Boats ? NX-687 Radios 0 Oct 04, 2009 08:15 PM
PHX-25 firware 1.22 beta and Governor Brill 1 Castle Creations 1 Oct 29, 2005 05:53 AM