| RCCars | Crack Roll | Flying Giants | RC Power | The E Zone | Lift Zone | Our Sponsors | |||||||||
|
|
||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
|
Koi sa Bulgarskite planeri?
Zdraveite Priateli
![]() Kazvam se Igor i zhiveja v Toronto, Canada. Inache sam roden i izrastnal v Sofia. Zanimavam se s avio-modelizam ot dete. Prekasnah za isvestno vreme no ot 2 godini se zavarnah kum tova prekrasno hobby. Fokysut mi e - planeri. Predpochitam elektro-planerite zashtoto obicham da patyvam na razlichi mesta i ne iskam da letja vseki put na poleto na edin i sushti club. Motorut mi dava svobodata da digam modela kadeto pozhelaja. Iskam da vi popitam kakvi planeri se prozivezhdat v Bulgaria? Iskam da si kypja Balgarski model no njamam nikakva informacia za tova kakvo se preldaga, ot kogo, i kolko stryva. Znam ot lichni kontakti che nashite konstryktori na modeli imat goljam potencial, taka che njama da se ychydja ako dosta ot samoletite na Amerikanskia pazar sa modeli ot BG. Az tarsja elektroplaner okolo i nad 3M koito da e podoben na AvA i na Pulsar. Imam chyvstvoto che Pulsar 3200 e BG model no ne sum sigyren. Eto go kak izglezhda: http://www.espritmodel.com/index.asp...OD&ProdID=5517 Shte ti buda mnogo blagodaren ako mi pomognete s informacia i savet. Vsjaka godina se pribiram v rodinata i shte se radvam da si vzema BG model za da im pokazha na mestnite neshto Bulgarsko, che inache samo za ykrainski modeli mi govorjat tyka. Best, Igor
|
|
|
|
|
#2 |
|
S.A.D. member
|
|
|
|