HobbyKing.com New Products Flash Sale
R/C Groups.com   RCCars Crack Roll Flying Giants RC Power The E Zone Lift Zone Our Sponsors
R/C Groups.com

Go Back   RC Groups > Regional Forums > Bulgaria

Reply Post New Thread  Previous Thread Next Thread

Thread Tools
Old Apr 30, 2009, 07:38 PM   #1
Registered User

Led Zeppelin's Avatar

Koi sa Bulgarskite planeri?

Zdraveite Priateli

Kazvam se Igor i zhiveja v Toronto, Canada. Inache sam roden i izrastnal v Sofia. Zanimavam se s avio-modelizam ot dete. Prekasnah za isvestno vreme no ot 2 godini se zavarnah kum tova prekrasno hobby.

Fokysut mi e - planeri. Predpochitam elektro-planerite zashtoto obicham da patyvam na razlichi mesta i ne iskam da letja vseki put na poleto na edin i sushti club. Motorut mi dava svobodata da digam modela kadeto pozhelaja.

Iskam da vi popitam kakvi planeri se prozivezhdat v Bulgaria? Iskam da si kypja Balgarski model no njamam nikakva informacia za tova kakvo se preldaga, ot kogo, i kolko stryva. Znam ot lichni kontakti che nashite konstryktori na modeli imat goljam potencial, taka che njama da se ychydja ako dosta ot samoletite na Amerikanskia pazar sa modeli ot BG.

Az tarsja elektroplaner okolo i nad 3M koito da e podoben na AvA i na Pulsar. Imam chyvstvoto che Pulsar 3200 e BG model no ne sum sigyren. Eto go kak izglezhda:

http://www.espritmodel.com/index.asp...OD&ProdID=5517

Shte ti buda mnogo blagodaren ako mi pomognete s informacia i savet. Vsjaka godina se pribiram v rodinata i shte se radvam da si vzema BG model za da im pokazha na mestnite neshto Bulgarsko, che inache samo za ykrainski modeli mi govorjat tyka.

Best,

Igor
Led Zeppelin is offline Find More Posts by Led Zeppelin   Reply With Quote
Old May 01, 2009, 10:51 AM   #2
S.A.D. member

ivanc's Avatar

http://modelistika.com/showthread.php?p=87771#post87771

Ivan
ivanc is offline Find More Posts by ivanc   Reply With Quote
Reply Post New Thread  Previous Thread Next Thread

Castle Creations      DRIVE / FLY / SUPPORT  

Thread Tools

All RCGroups content copyright 1996 - 2009 by RCGroups.com and Jim Bourke except where otherwise indicated.
Terry the transmitter, the RCGroups name and logo, The E Zone, Lift Zone, and RC Power are all trademarks of RCGroups and Jim Bourke. Please report any misuse of our trademarks using the contact form. Thank you.

Bored? Want to fight?
Join the RCGroups clan!