HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Apr 30, 2014, 08:34 PM
Registered User
Joined Feb 2014
5 Posts
Discussion
Is My EVO 9 Working Properly?

I just installed the XPS conversion board in my synthesized EVO. I bound it to a new Nano II. It appears to be working OK (all servos work) but the transmitter LED (on XPS board) isn't a steady green, it is pulsing/flashing rapidly. I thought the LED was supposed to be steady green. Any idea if I have a problem?

Keith
Kamcoman77 is offline Find More Posts by Kamcoman77
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Apr 30, 2014, 08:41 PM
↓↘→ + (punch)
theKM's Avatar
central PA.
Joined Sep 2004
20,246 Posts
Quote:
Originally Posted by Kamcoman77 View Post
I just installed the XPS conversion board in my synthesized EVO. I bound it to a new Nano II. It appears to be working OK (all servos work) but the transmitter LED (on XPS board) isn't a steady green, it is pulsing/flashing rapidly. I thought the LED was supposed to be steady green. Any idea if I have a problem?

Keith
a very rapid flash is indeed what they do.
theKM is offline Find More Posts by theKM
Reply With Quote
Old Apr 30, 2014, 09:43 PM
Registered User
Joined Feb 2014
5 Posts
Hallelujah !

Thank you very much!

Keith
Kamcoman77 is offline Find More Posts by Kamcoman77
Reply With Quote
Old Apr 30, 2014, 10:12 PM
Xtreme Power Systems
Lake Havasu, AZ
Joined Jun 2005
15,938 Posts
As stated in the manual, a rapidly flashing LED indicates that the transmitter is in one of the full time frequency hopping modes. The LED will rapidly flash red until it connects to a receiver at which point the flashing becomes green.
JimDrew is offline Find More Posts by JimDrew
RCG Plus Member
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Royal Evo 9 mod not working Geoff Akerlund Xtreme Power Systems 9 Feb 05, 2014 06:55 PM
Help! UDI RC U816A Mini UFO not working properly Rocketguyw Mini Multirotors 15 Jan 01, 2014 02:16 PM
Help! ESCS not working properly Lupinix Multirotor Electronics 2 Oct 12, 2013 07:51 PM
Question Will EVO 9 Synth work with my receiver ? MarkJayne Radios 2 Jan 19, 2006 01:32 PM