New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Sep 17, 2003, 12:23 AM
az_jerry is offline
Find More Posts by az_jerry
Registered User
Joined Aug 2003
9 Posts
account problems using Mozilla

I've happily used Mozilla 1.4 on WinXP SP1 for several months to read this site up until 2 weeks ago or so. Starting then, it wouldn't really remember I was logged on. I tried removing all cookies for this site but that didn't help. I eventually found that if I logged on, logged off and logged on again it usually worked until I went off to some other web site and came back. Then I'd have to go thru the process again.

Sometimes, tho (including tonight), it loses track of which messages I had read. The funny thing is I don't have any problems with the site using IE at work nor do I have any problems with other forum sites using Mozilla.

Any suggestions (other than use IE).
az_jerry is offline Find More Posts by az_jerry
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Mozilla bjaffee Site Chat 2 Apr 23, 2004 12:45 AM
Picollo tail problems using Picoboard 5teve Micro Helis 4 Nov 24, 2003 06:38 AM
Any problems using a GWR 4P receiver i a Zagi ? Al P Electric Plane Talk 5 May 01, 2002 09:05 AM
Problems using car-mounted-leadbattery as supply for your accu-charger? PropelLars Electric Plane Talk 20 Jul 22, 2001 05:08 AM
Any problems using a 4 channel receiver with a 7 channel radio? bluex Power Systems 6 Jul 06, 2001 12:23 AM