HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Sep 17, 2003, 12:23 AM
Registered User
Joined Aug 2003
9 Posts
account problems using Mozilla

I've happily used Mozilla 1.4 on WinXP SP1 for several months to read this site up until 2 weeks ago or so. Starting then, it wouldn't really remember I was logged on. I tried removing all cookies for this site but that didn't help. I eventually found that if I logged on, logged off and logged on again it usually worked until I went off to some other web site and came back. Then I'd have to go thru the process again.

Sometimes, tho (including tonight), it loses track of which messages I had read. The funny thing is I don't have any problems with the site using IE at work nor do I have any problems with other forum sites using Mozilla.

Any suggestions (other than use IE).
az_jerry is offline Find More Posts by az_jerry
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Mozilla bjaffee Site Chat 2 Apr 23, 2004 12:45 AM
Picollo tail problems using Picoboard 5teve Micro Helis 4 Nov 24, 2003 06:38 AM
Any problems using a GWR 4P receiver i a Zagi ? Al P Electric Plane Talk 5 May 01, 2002 09:05 AM
Problems using car-mounted-leadbattery as supply for your accu-charger? PropelLars Electric Plane Talk 20 Jul 22, 2001 05:08 AM
Any problems using a 4 channel receiver with a 7 channel radio? bluex Power Systems 6 Jul 06, 2001 12:23 AM