New Products Flash Sale
Thread Tools
Old May 11, 2015, 04:02 PM
Greasydugan is offline
Find More Posts by Greasydugan
417AP
Greasydugan's Avatar
United States, MO, Republic
Joined Feb 2014
185 Posts
Discussion
Vector will not allow any changes.

Brand new, It just fails every time. I had it connected to my computer and an airframe selected. I set it up in ppm and got all my controls mapped. Then I went to the osd screen and made some changes, and nothing. It just says failure to write configuration to vector.
Tried reloading newest firmware and it fails to do that as well.

Im stumped
Greasydugan is offline Find More Posts by Greasydugan
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old May 11, 2015, 05:49 PM
Greasydugan is offline
Find More Posts by Greasydugan
417AP
Greasydugan's Avatar
United States, MO, Republic
Joined Feb 2014
185 Posts
The osd info in the screen is blurry as well. Picture is great. Osd is impossible to read.
Greasydugan is offline Find More Posts by Greasydugan
Reply With Quote
Old May 12, 2015, 08:13 AM
JohnET is offline
Find More Posts by JohnET
JohnET's Avatar
United States, NC, Charlotte
Joined Apr 2013
730 Posts
Hello,

Have you tried a reset? If you can't get it working, please open a support ticket on our website and we will help you get it sorted.

Regards, John
JohnET is offline Find More Posts by JohnET
Site Sponsor
Reply With Quote
Old May 12, 2015, 08:35 AM
Greasydugan is offline
Find More Posts by Greasydugan
417AP
Greasydugan's Avatar
United States, MO, Republic
Joined Feb 2014
185 Posts
I have tried a reset. No dice.
Greasydugan is offline Find More Posts by Greasydugan
Reply With Quote
Old May 12, 2015, 11:26 AM
Greasydugan is offline
Find More Posts by Greasydugan
417AP
Greasydugan's Avatar
United States, MO, Republic
Joined Feb 2014
185 Posts
Support ticket submitted @ 841
Greasydugan is offline Find More Posts by Greasydugan
Reply With Quote
Old May 14, 2015, 01:49 PM
rustyshack357 is offline
Find More Posts by rustyshack357
Quad Rookie
Joined Nov 2014
90 Posts
Could be as simple as a bad USB cable.
rustyshack357 is offline Find More Posts by rustyshack357
Reply With Quote


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Vector will not output left aileron to servo waruaki Eagle Tree Systems 5 Mar 23, 2015 09:26 AM
Help! Naza assistant reconises sticks but will not change mode borgqueenx Multirotor Talk 0 Feb 20, 2015 02:16 PM
Discussion Naza M remote gain adjustment will not change from INH FlyboyOhio Multirotor Electronics 3 Dec 29, 2013 08:42 PM
Discussion Curious if this even will inspire any changes ... logan5 Life, The Universe, and Politics 4 Dec 29, 2013 02:42 AM
Help! Search will not allow me to search anything Gavinxman Beginner Training Area (Aircraft-Electric) 1 Sep 08, 2012 07:30 AM