Espritmodel.com Telemetry Radio
Reply
Thread Tools
Old Jul 18, 2014, 06:28 AM
Crash=start of next project
CN I Dawg's Avatar
United States, CA, Los Angeles
Joined Nov 2010
659 Posts
Quote:
Originally Posted by bonsario View Post
Best PPM settings (for Taranis)?

ms, u, +/-
Please use search tool. Thomas has given this info several times in this thread. Btw, the primary radio doesn't care about PPM settings, the TSLRS does though.
CN I Dawg is offline Find More Posts by CN I Dawg
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 18, 2014, 08:09 AM
Registered User
Joined Aug 2013
58 Posts
Okay, ms is clear, channel x 2ms + 4-6, negative or positive is indifferent

But what about u (microsec)? Cant find something about :/


Another two questions:

- Which RF Power has the Tx700 in LOW without antenna?
- What is mode "SB" for at the receiver? PPM and CH12 are obvious, but what about "SB"?
bonsario is online now Find More Posts by bonsario
Reply With Quote
Old Jul 18, 2014, 08:11 AM
Registered User
Joined Aug 2013
58 Posts
----------------
bonsario is online now Find More Posts by bonsario
Last edited by bonsario; Jul 18, 2014 at 09:22 AM.
Reply With Quote
Old Jul 20, 2014, 12:13 PM
Friedrichshafen, Germany
autist's Avatar
Joined Mar 2012
35 Posts
scherrer with new ppm 2014

Hi,

I use T.ScherrerLR since a few years.
It functions the whole time flawless.
My hardware is TXLR, TX7LR (2013), RX4(2012), RX6 (2013).
This year I did order a RX7 (2014).
The first problem was: TX7old does not bind RX7new. I send to factory. There are no problems as T.Scherrer told.
They said I shall upgrade my old TX and RX.
I dont want: never change a winning team.
RX7 back does not function.
I can not use RX7.
I found the solution, look the added pictures:
T.Scherrer has changed PPM as you can see .
Sorry, I can not find any instructions in website and manual of T.Scherrer.
My RX7 is again in factory.
I hope T.Scherrer can downgrade the RX7new matching to TX7old.

Image #1 PPM RX4


Image#2 PPM RX6


Image#7 PPM RX7
autist is offline Find More Posts by autist
Reply With Quote
Old Today, 03:38 PM
Registered User
reinhardfreh's Avatar
Austria, NÖ, Mödling
Joined Dec 2008
46 Posts
Hi,

I have this NR receiver thats not working anymore. It looks like that something is missing on L3. Does someone can help me and tell me what part i need.

Many thanks!
reinhardfreh is offline Find More Posts by reinhardfreh
Reply With Quote
Old Today, 05:30 PM
Registered User
Lower Blue Mountains, Australia
Joined Jan 2006
323 Posts
Hi Thomas, I just noticed on my black PCB version NR600 rx that there are outputs on the board for channels 9 and 10, as well as ch 12 by the pins. Is there access to channel 11 too?
Dr. |2udie is online now Find More Posts by Dr. |2udie
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Long range flight using new DMD 868Mhz RC equipment tron FPV Talk 500 Feb 25, 2014 02:22 AM
Idea Long Range RC pmarek UAV - Unmanned Aerial Vehicles 22 Nov 07, 2011 06:17 PM
Long Range RC Link? cloudy Radios 2 Aug 09, 2008 12:11 PM
long range radio system suggestions?? oracle_9 Thermal 15 Aug 09, 2008 10:44 AM
Discussion Long Range 2.4 Ghz Wireless RC Camera edplane Aerial Photography 8 Apr 18, 2008 08:24 PM