HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Apr 07, 2012, 05:51 PM
Registered User
antonlubo's Avatar
East SF bay
Joined Apr 2007
572 Posts
Discussion
Firm 4.0 issue

Hi there. I have a quad with a HFPro on board with 2 2650 4s batteries, Axi 2814/22's, and Phoenix 25 amp with new software. I was having no trouble with ver 3,2,629, but when I reflashed to ver 4. With the battery plugged in, I got red, red, green and the dreaded purple, with two beeps. I took apart everything apart and put it together and it all looked good until I plugged in the batteries and I got the above. I tried everything my paultry brain could think of, and ended up going back to ver 3,2,629 which, now and still, works fine. Inputs please. Thanks...Tony
antonlubo is offline Find More Posts by antonlubo
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Apr 07, 2012, 09:52 PM
S11D336B's Avatar
USA, FL, Winter Springs
Joined Apr 2006
3,066 Posts
You have to select the mode using the new setup client.

Please read this:
https://hoverflytech.zendesk.com/ent...to-be-aware-of

Quote:
Originally Posted by antonlubo View Post
Hi there. I have a quad with a HFPro on board with 2 2650 4s batteries, Axi 2814/22's, and Phoenix 25 amp with new software. I was having no trouble with ver 3,2,629, but when I reflashed to ver 4. With the battery plugged in, I got red, red, green and the dreaded purple, with two beeps. I took apart everything apart and put it together and it all looked good until I plugged in the batteries and I got the above. I tried everything my paultry brain could think of, and ended up going back to ver 3,2,629 which, now and still, works fine. Inputs please. Thanks...Tony
S11D336B is offline Find More Posts by S11D336B
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Apr 07, 2012, 10:14 PM
Registered User
antonlubo's Avatar
East SF bay
Joined Apr 2007
572 Posts
I'll give it a shot...Tony Sorry to waste your time.

George,
Thank you ... That was the ticket. I can do no further testing, because it's dark, but in the morning, I'll give it a run. Again, thanks...Tony
antonlubo is offline Find More Posts by antonlubo
Last edited by antonlubo; Apr 07, 2012 at 10:30 PM. Reason: addendum
Reply With Quote
Old Apr 08, 2012, 12:33 AM
manual flying apologist
Adidas4275's Avatar
United States, CA, Fresno
Joined Mar 2011
6,944 Posts
yep i had the same issue and figured it out as well... i see this being an issue for many!

I even read the new manual and the email
Adidas4275 is offline Find More Posts by Adidas4275
Reply With Quote
Old Apr 08, 2012, 01:09 AM
Sokratis
canopus1970's Avatar
Ελλάς, Κρήτη, Ηράκλειο
Joined May 2009
51 Posts
Firmware Update Client shows only Version 4.0 to update...if i want to go back to older version to see what is going wrong ... altitude indicator has stop working and Osd shows also the same wrong voltage..any one can tell me how to do this ? Thank.you..
canopus1970 is offline Find More Posts by canopus1970
Reply With Quote
Old Apr 08, 2012, 11:20 AM
Sokratis
canopus1970's Avatar
Ελλάς, Κρήτη, Ηράκλειο
Joined May 2009
51 Posts
Quote:
Originally Posted by canopus1970 View Post
Firmware Update Client shows only Version 4.0 to update...if i want to go back to older version to see what is going wrong ... altitude indicator has stop working and Osd shows also the same wrong voltage..any one can tell me how to do this ? Thank.you..
I found that to install older versions must select board 3x not 4 ..finally i have my previous status..one final question..to HF team...to have correct voltage on my OSd i must have GPS board also ? ..for the moment i have black board .
canopus1970 is offline Find More Posts by canopus1970
Reply With Quote
Old Apr 08, 2012, 11:33 AM
Registered User
Joined Apr 2011
130 Posts
i had to sell my pro black n=board a month ago because i could afford to build my OCTO...now things are better...im giong to re-ordermy black board/gps..i know HF will get through this hick-up...what FC company can give you this service and comunication?? like i said before when things get dialed in HF is going to be EPIC!!!...lets all help and give them as much feed back as possible..and save the salty puns for some other show....USA!!!
h2ohsng is offline Find More Posts by h2ohsng
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question GPS and AH functions not working with Firmware 4.0 ross_badger Hoverfly Technologies 13 Apr 08, 2012 11:02 AM
Discussion FIRM 3.2.629 issues elossam Hoverfly Technologies 120 Apr 02, 2012 10:34 PM
Discussion Servo issue on Kyosho DBX 2.0 Kr1st1an Car Talk 2 Dec 11, 2011 07:19 PM
For Sale Multiwiicopter Scarab Frame + Paris 4.0 board + Warthrox 2.0 Adidas4275 Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 3 Oct 10, 2011 04:04 PM