SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Yesterday, 12:05 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Hows it goin guys, I just recently bought one of these quads after reading through the 380+ pages here and l love it. My alias gets no love anymore lol. Selling it off to buy a fpv and looking at getting a fatshark teleporter v3 just for simplicitys sake. I have been lurking here for a long time and finaly decided to sign up and post something.
smokinloon is offline Find More Posts by smokinloon
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Yesterday, 03:43 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Good Morning. Took 2 days flying the v262 and it always goes back. I climb up and goes back alone. Will I have to be giving the right stick forward because he goes alone. What may be due? Air did in two days and I have all the trim in the middle.

I've flown about 7 times

sorry for my poor english, I´m spanish

Thanks
ojerez is offline Find More Posts by ojerez
Reply With Quote
Old Yesterday, 05:58 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Easiest way is to trim foward till it Stops.
smokinloon is offline Find More Posts by smokinloon
Reply With Quote
Old Yesterday, 06:02 PM
Registered User
Joined Aug 2014
29 Posts
Quote:
Originally Posted by ojerez View Post
Good Morning. Took 2 days flying the v262 and it always goes back. I climb up and goes back alone. Will I have to be giving the right stick forward because he goes alone. What may be due? Air did in two days and I have all the trim in the middle.

I've flown about 7 times

sorry for my poor english, I´m spanish

Thanks
you need to put your aircraft on a known level surface and calibrate the gyroscope.
ghostling is offline Find More Posts by ghostling
Reply With Quote
Old Yesterday, 11:41 PM
Registered User
Philippines, NCR, Manila
Joined Jun 2014
52 Posts
i did a few test today, i was supriced that the V262 remote can actualy pair with the small 272 quad, both controlers work for one another
sirfrancis168 is offline Find More Posts by sirfrancis168
Reply With Quote
Old Today, 01:28 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Quote:
Originally Posted by ghostling View Post
you need to put your aircraft on a known level surface and calibrate the gyroscope.
What steps must I take to calibrate the gyroscope?
Turn it normally on a flat surface. It is enough?
ojerez is offline Find More Posts by ojerez
Reply With Quote
Old Today, 03:28 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Put in 100% mode and push both sticks to bottom left and hold till quad flashes...I think.
smokinloon is offline Find More Posts by smokinloon
Reply With Quote
Old Today, 04:41 AM
Registered User
Joined Apr 2013
39 Posts
Quote:
Originally Posted by ojerez View Post
What steps must I take to calibrate the gyroscope?
Turn it normally on a flat surface. It is enough?
Hola,

El proceso es muy sencillo.

Enchufas la batería al quad.
Pones el quad sobre una superficie plana que sepas que esta al nivel.

Abres la radio y le das al botton the 80% (en el lado izquierda abajo)
o 100% (en el lado derecho arriba)

Coges los dos sticks y los llevas así abajo y al lado izquierda esperando 5segundos tienes que notar que los LEDS parparean rapidamente cuando terminar de parpariar y estas listo.

Otra cosa mas que tienes que tomar en cuento que el centro de gravedad sea correcto.
zoomboom is offline Find More Posts by zoomboom
Reply With Quote
Old Today, 04:58 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Quote:
Originally Posted by zoomboom View Post
Hola,

El proceso es muy sencillo.

Enchufas la batería al quad.
Pones el quad sobre una superficie plana que sepas que esta al nivel.

Abres la radio y le das al botton the 80% (en el lado izquierda abajo)
o 100% (en el lado derecho arriba)

Coges los dos sticks y los llevas así abajo y al lado izquierda esperando 5segundos tienes que notar que los LEDS parparean rapidamente cuando terminar de parpariar y estas listo.

Otra cosa mas que tienes que tomar en cuento que el centro de gravedad sea correcto.
Gracias compi,
Que alegría conocer a alguien en castellano. Con la de dudas que tengo yo con el V262, ya que estoy comenzando.
¿Sabes como ponerle una GoPro o SJ4000? ¿Dónde colocarla y cómo?
Saludos
ojerez is offline Find More Posts by ojerez
Reply With Quote
Old Today, 07:54 AM
Registered User
Spain, Barcelona
Joined May 2014
198 Posts
Quote:
Originally Posted by ojerez View Post
Gracias compi,
Que alegría conocer a alguien en castellano. Con la de dudas que tengo yo con el V262, ya que estoy comenzando.
¿Sabes como ponerle una GoPro o SJ4000? ¿Dónde colocarla y cómo?
Saludos
Hola

Otro que habla castellano por aqui

El V262 no esta diseñado para levantar una Gopro (89 gr). Si puede levantarla, los motores se quemaran enseguida.
Puedes montar una mobius (39 gr) y te recomiendo que le pongas un filtro ND.
Para colocar la mobius te basta con un trozo de gomaespuma y unas gomas de pollo.



Hi!

Another spanish speaker here.

V262 its not designed to carry a Gopro (89 gr). If it can lift it, the motors will burn too fast
You can mount a mobius cam (39 gr) and I recommend you to use a ND fiter.
You can mount the mobius with a piece of foam and rubber bands.
aougruti is offline Find More Posts by aougruti
Reply With Quote
Old Today, 08:45 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Anyone tried the ff050 motors from banebots.com, I have had good luck with their larger motors in crawlers and such. These say their rated for higher voltage
smokinloon is offline Find More Posts by smokinloon
Reply With Quote
Old Today, 09:25 AM
Registered User
Joined Oct 2014
4 Posts
Quote:
Originally Posted by aougruti View Post
Hola

Otro que habla castellano por aqui

El V262 no esta diseñado para levantar una Gopro (89 gr). Si puede levantarla, los motores se quemaran enseguida.
Puedes montar una mobius (39 gr) y te recomiendo que le pongas un filtro ND.
Para colocar la mobius te basta con un trozo de gomaespuma y unas gomas de pollo.



Hi!

Another spanish speaker here.

V262 its not designed to carry a Gopro (89 gr). If it can lift it, the motors will burn too fast
You can mount a mobius cam (39 gr) and I recommend you to use a ND fiter.
You can mount the mobius with a piece of foam and rubber bands.
Hay vídeos por internet con la GoPro y están muy bien. De todas formas es para montar una SJ4000 que creo que pesa algo menos. He visto por internet que pesa 58 gr. Es que es esa la que he comprado y no voy a estar comprando ahora otra...
Me pasa una cosa, y es que cuando doy a izquierda o derecha el stick izquierdo, el de la elevación, se va el v262 para abajo. Si es verdad que estoy dando el stick derecho para adelante. Es normal?
ojerez is offline Find More Posts by ojerez
Reply With Quote
Old Today, 12:27 PM
Registered User
Spain, Barcelona
Joined May 2014
198 Posts
Es normal (sobretodo si va muy cargado) que con cada movimiento pierda un poco de altura y tengas que compensarlo ... pero si cuando lo notas estas girando a izquierda y derecha, probablemente es que algo si que le bajas el mando izquierdo. Cuando empece a mi me pasaba mucho eso, hasta que compre este mando: http://www.banggood.com/WLtoys-V222-...r-p-78480.html
Con este mando, notas si cambias la altura al girar porque se nota como un pequeño clic cada vez que subes o bajas el stick
aougruti is offline Find More Posts by aougruti
Reply With Quote
Old Today, 12:39 PM
Registered User
Joined Aug 2014
29 Posts
Quote:
Originally Posted by aougruti View Post
Hola

Otro que habla castellano por aqui

El V262 no esta diseñado para levantar una Gopro (89 gr). Si puede levantarla, los motores se quemaran enseguida.
Puedes montar una mobius (39 gr) y te recomiendo que le pongas un filtro ND.
Para colocar la mobius te basta con un trozo de gomaespuma y unas gomas de pollo.



Hi!

Another spanish speaker here.

V262 its not designed to carry a Gopro (89 gr). If it can lift it, the motors will burn too fast
You can mount a mobius cam (39 gr) and I recommend you to use a ND fiter.
You can mount the mobius with a piece of foam and rubber bands.
i don't understand spanish, but my V262 flies regularly with SJ4000. the SJ4000 is about 70 grams.
i have custom 3d printed mounts to make it work..
here's the pictures of my v262 http://www.rcgroups.com/forums/showt...6#post29472276
ghostling is offline Find More Posts by ghostling
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Olypic II is under construction now Texas Buzzard Sailplane Talk 16 Aug 10, 2014 12:54 PM
Video Quad filming roller coaster under construction Brian_ Multirotor Talk 1 Mar 04, 2013 01:19 PM
Gallery 1/8 Corsair under construction. RedWaco Your Plane Photos 0 Feb 08, 2003 07:30 AM
Gallery Bantam Bipe under construction Andy W Your Plane Photos 0 Aug 28, 2002 03:01 PM