HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old May 15, 2014, 10:37 AM
Registered User
MarylandFlyer's Avatar
United States, MD, Hyattsville
Joined Jan 2014
218 Posts
Quote:
Originally Posted by DoctorAudio View Post
Are you using the Quadrino config tool?
Are you putting in your serial number?

If you are doing all of this and it is still coming up with errors in the GUI.

I would suggest you go to the Quadrino web page and fill out a trouble ticket.

Colin AKA the Guru, can fix it in about 25 mins.

I would chat with him before trying to remove parts from the board.

Have a great day!
Thanks Dr. Yes, I have done all the settings in the Quadrino app from the beginning, including the serial number. I'll take your advice and submit a trouble ticket on the site.
MarylandFlyer is online now Find More Posts by MarylandFlyer
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old May 15, 2014, 11:17 AM
Some call me the other guy!
DoctorAudio's Avatar
Milwaukie , Oregon
Joined Feb 2003
4,394 Posts
Quote:
Originally Posted by MarylandFlyer View Post
Thanks Dr. Yes, I have done all the settings in the Quadrino app from the beginning, including the serial number. I'll take your advice and submit a trouble ticket on the site.
Yes , then you have a problem!
Colin will fix it !
DoctorAudio is offline Find More Posts by DoctorAudio
Reply With Quote
Old May 15, 2014, 11:24 AM
Some call me the other guy!
DoctorAudio's Avatar
Milwaukie , Oregon
Joined Feb 2003
4,394 Posts
Oh , yeah sorry for the delay.
I get notified, when you guys post.
But if all I got is my phone,I prefer not to answer more than a half sentence with it.
So, I try and wait tell we get back to the office.

Yesterday, we were on a mountain flying for the forest service!
DoctorAudio is offline Find More Posts by DoctorAudio
Reply With Quote
Old Yesterday, 09:45 AM
Registered User
Joined Aug 2013
13 Posts
Quadrino FC on a mini quad?

Anybody ever try putting one of these boards on a 250mm size quad.
I have an extra V1E board, so I'm gonna give it a shot on an FPV250 Long Frame. It fits really well and if it flys good it should make an awsome and capable little platform!
Fishinstix is online now Find More Posts by Fishinstix
Reply With Quote
Old Yesterday, 09:49 AM
DiaLFonZo - UAV/Drone
Dialfonzo's Avatar
Canada, QC
Joined Oct 2007
6,733 Posts
@Fishinstix

I have not, but since this is a MultiWii board with common sensors, it should handle just right.
You will have to find the sweet spot for the PID but that's it..
Dialfonzo is online now Find More Posts by Dialfonzo
RCG Plus Member
Latest blog entry: DiaLFonZo-Copter - Announcement
Reply With Quote
Old Yesterday, 10:04 AM
Registered User
Joined Aug 2013
13 Posts
Quote:
Originally Posted by Dialfonzo View Post
@Fishinstix

I have not, but since this is a MultiWii board with common sensors, it should handle just right.
You will have to find the sweet spot for the PID but that's it..
Thanks! Thats what I thought too. It fits so good that it looks like it was made for this little quad.
Fishinstix is online now Find More Posts by Fishinstix
Reply With Quote
Old Yesterday, 01:06 PM
Some call me the other guy!
DoctorAudio's Avatar
Milwaukie , Oregon
Joined Feb 2003
4,394 Posts
Sweet spot is 1.8 - 2.0
DoctorAudio is offline Find More Posts by DoctorAudio
Reply With Quote
Old Yesterday, 02:28 PM
Registered User
Joined Aug 2013
13 Posts
Quote:
Originally Posted by DoctorAudio View Post
Sweet spot is 1.8 - 2.0
Thanks Doc. Which PID is that number for and which MultiWii SW version is that on?
Fishinstix is online now Find More Posts by Fishinstix
Reply With Quote
Old Yesterday, 02:45 PM
Registered User
MarylandFlyer's Avatar
United States, MD, Hyattsville
Joined Jan 2014
218 Posts
Need advice on adjusting self level

Hi folks -- got my Quadrino V3 back from Colin (who changed the failing accelerometer for free!!), and I just got it going on my V500 Alien setup. All is working and flying, but self-level is full of jitter. Can someone point me in the right direction on adjusting the self-level down softer? It flies pretty nicely on acro, but I would like to have self-level well adjusted.

My frame is "dead cat" 500mm setup in quad-x, running 1000kv motors, 30a Afros, and 10x4.7 APC props. I had an older KK2 on it and it was nearly rock steady. Thanks! I'm currently on MW2.1.
MarylandFlyer is online now Find More Posts by MarylandFlyer
Reply With Quote
Old Today, 08:25 AM
'FPV'er...not a "LOS'er
Vantasstic's Avatar
Las Vegas, NV
Joined Sep 2003
17,942 Posts
Quote:
Originally Posted by MarylandFlyer View Post
Hi folks -- got my Quadrino V3 back from Colin (who changed the failing accelerometer for free!!), and I just got it going on my V500 Alien setup. All is working and flying, but self-level is full of jitter. Can someone point me in the right direction on adjusting the self-level down softer? It flies pretty nicely on acro, but I would like to have self-level well adjusted.

My frame is "dead cat" 500mm setup in quad-x, running 1000kv motors, 30a Afros, and 10x4.7 APC props. I had an older KK2 on it and it was nearly rock steady. Thanks! I'm currently on MW2.1.
Lower your 'Level' P value.
Vantasstic is online now Find More Posts by Vantasstic
RCG Plus Member
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Article Hangar 9's Piper J-3 Cub 40 Plug-N-Play PNP Plug N Play Evo 46NT Powered ARF Review tailskid2 Scale Fuel Planes 8 Dec 24, 2013 04:08 PM
Help! need new flight controller recommendations n3m1s1s Multirotor Talk 115 Jan 09, 2012 09:38 AM
Article Subsonic's Motrolfly Plug and Play Power System: Motor, Controller & Battery Review Michael Heer Power Systems 27 Dec 16, 2010 12:36 PM
Data Plug 'n Play separates: An Esky CP2 with an E-flight 2 in 1... elan Micro Helis 3 Mar 19, 2010 08:51 AM
Discussion Air Hogs Plug n'Play Flight Deck Simulator trust416 Micro Ready-to-Fly 14 Aug 05, 2007 10:44 AM