HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Oct 30, 2012, 06:26 AM
Registered User
Joined Oct 2012
40 Posts
first of all I want to thank you for your patience and your help.
Anyway , now I have install to the pc only google earth, is not working (black screen without stars and earth) and in this location (C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth) there is not folder Google\GoogleEarth
STASID is offline Find More Posts by STASID
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Oct 30, 2012, 07:40 AM
Registered User
02deuce's Avatar
United States, Texas, Willis
Joined Jan 2008
82 Posts
Before all the Google earth issues, you did receive and install the serial/registration # from the vendor that you purchased the way points from correct?
02deuce is offline Find More Posts by 02deuce
Reply With Quote
Old Oct 30, 2012, 07:56 AM
Registered User
Joined Oct 2012
40 Posts
I already did this
STASID is offline Find More Posts by STASID
Reply With Quote
Old Oct 30, 2012, 08:26 AM
Registered User
Portugal, Lisbon, Cascais
Joined Mar 2010
348 Posts
I'm not a fan of those tools, but try to use this one http://www.revouninstaller.com/ to remove Google earth and reboot. Basically this tool is suppose to do a full clean up of Google earth... normally when using add/remove, some stales records might be kept in the system. then try again to install Google earth.
semich is offline Find More Posts by semich
Reply With Quote
Old Oct 30, 2012, 10:15 AM
Registered User
Canada, ON, Toronto
Joined Sep 2012
422 Posts
Does it look the same in google earth alone? It looks to me like an internet connection issue. From my experience that's what earth looks like while it's still trying to load data.

Quote:
Originally Posted by semich View Post
Can you be more precise or even send a print screen of the cloudy image? Can you share the debugging information? like I said, this is probably not a DJI software issue... so DJI will probably redirect you to a local IT store. I hope you can sort it out If you change your mind, you can use procmon.exe to collect the start up of the tool and share here to help you out.
apvxtreme is offline Find More Posts by apvxtreme
Reply With Quote
Old Oct 30, 2012, 03:09 PM
Stay airborne my friends
rc-mike's Avatar
USA, TN, Dickson
Joined Nov 2004
998 Posts
Quote:
Originally Posted by apvxtreme View Post
Does it look the same in google earth alone? It looks to me like an internet connection issue. From my experience that's what earth looks like while it's still trying to load data.
That's what I was thinking. The pictures look like when the maps are in the process of loading.
rc-mike is offline Find More Posts by rc-mike
Reply With Quote
Old Oct 30, 2012, 04:29 PM
Registered User
Joined Oct 2012
40 Posts
but never load.....
STASID is offline Find More Posts by STASID
Reply With Quote
Old Oct 31, 2012, 02:26 PM
Registered User
topgearuk's Avatar
United Kingdom, London
Joined Dec 2003
3,272 Posts
These look interesting a Servo with gyro built-in! Great for a camera mount!

http://www.dunehaven.com/gs1.htm
topgearuk is offline Find More Posts by topgearuk
Reply With Quote
Old Oct 31, 2012, 06:16 PM
Registered User
UK, Cornwall, Truro
Joined Feb 2009
381 Posts
Quote:
Originally Posted by tigar View Post
It is very simple. Just plug the 5v from bec to the power input on the FC just the 2 wires red and black corresponding to the other reds and blacks from the esc. That way you getting power to the wkm but not to the voltage monitor. Just disable it and you ll be fine.

Thanks for the reply.

How would this affect the GPS as this goes through the PMU also doesn't it.

The guy at build your own drones is talking to DJI to try and get me some help. It sounds like they are saying I need a new PMU 'and' an MC because the new ones work differently!

I bet it'll cost an arm and a leg!

Does anybody have an old PMU they want to sell me?

Can anybody from DJI step in here and help me out?


thanks guys.
Ricky401 is offline Find More Posts by Ricky401
Reply With Quote
Old Nov 01, 2012, 08:22 AM
Registered User
Aviator1's Avatar
United Kingdom, England, Surrey
Joined Jan 2012
429 Posts
Quote:
Originally Posted by semich View Post
Tahoe Ed, this won't lead you to a root cause and you won't guarantee that it will work all the time.
Aviator1, you have the same issue has STASID?
Yes I do, it worked fine on my old Windows 7 64 PC, that gave up the ghost and I bought a new one, and it was working on that also until just recently it has stopped. I have tried everything under the sun to get it working and have had no luck. It may be the result of some update?
I can connect to the google servers by pinging them, but not through google earth?
Aviator1 is offline Find More Posts by Aviator1
Reply With Quote
Old Nov 01, 2012, 10:18 AM
What goes around comes around.
squigg's Avatar
Joined May 2011
440 Posts
Quote:
Originally Posted by topgearuk View Post
These look interesting a Servo with gyro built-in! Great for a camera mount!

http://www.dunehaven.com/gs1.htm
Looks interesting alright, wonder how fast the response is. Dont see any videos filmed from a cam in flight.
squigg is offline Find More Posts by squigg
Reply With Quote
Old Nov 01, 2012, 05:23 PM
Registered User
Canada, ON, Toronto
Joined Jul 2011
106 Posts
Quote:
Originally Posted by Ricky401 View Post
Thanks for the reply.

How would this affect the GPS as this goes through the PMU also doesn't it.

The guy at build your own drones is talking to DJI to try and get me some help. It sounds like they are saying I need a new PMU 'and' an MC because the new ones work differently!

I bet it'll cost an arm and a leg!

Does anybody have an old PMU they want to sell me?

Can anybody from DJI step in here and help me out?




thanks guys.
Hi
If you looking for an old PMU I have one brand new in the package PM me
Fill you up more detail

Thanks.
Shiu
exopackshiu is offline Find More Posts by exopackshiu
Reply With Quote
Old Nov 02, 2012, 03:01 AM
Registered User
Joined Oct 2012
40 Posts
Quote:
Originally Posted by Aviator1 View Post
Yes I do, it worked fine on my old Windows 7 64 PC, that gave up the ghost and I bought a new one, and it was working on that also until just recently it has stopped. I have tried everything under the sun to get it working and have had no luck. It may be the result of some update?
I can connect to the google servers by pinging them, but not through google earth?
I found this and it's works !!

"hi

i have the same problem. many email between me and dji. maybe, we found the solution:
Pls try install the plugin from CD again then
1) Open file: C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts
2) remove all entries from the file containing "google.com." Then save the file. Leave all the other entries the way they are
3) Then open a command prompt and type "ipconfig /flushdns"
4) Close the command prompt after the DNS resolver cache flushes successfully and Google Earth should work fine.

i hope, this work by you."
STASID is offline Find More Posts by STASID
Reply With Quote
Old Nov 02, 2012, 09:12 PM
Registered User
flytahiti's Avatar
PolynÚsie franšaise, ╬les du Vent, Papeete
Joined Mar 2010
519 Posts
does anybody tried the new GPS . any return , white flash .........
flytahiti is offline Find More Posts by flytahiti
Reply With Quote
Old Nov 03, 2012, 12:12 AM
DJI Support
Las Vegas/Lake Tahoe
Joined Feb 2010
10,321 Posts
DJI's WIKI is not up and operational. http://wiki.dji-innovations.com/en/index.php/Main_page It is still a work in progress but it is a valuable tool.
Tahoe Ed is online now Find More Posts by Tahoe Ed
Site Sponsor
Latest blog entry: Landing Gear Reset S800
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Ballistic Recovery System for Multirotors Duck! Aerial Photography 65 Feb 26, 2014 10:58 PM
Discussion DJI - WooKong eStab for Scale sidneyw Scale Helicopters 97 Dec 30, 2012 11:48 AM
Discussion FY3ZT Autopilot for Aerial Photography feiyudz Aerial Photography 116 May 07, 2012 05:58 PM
Discussion DJI AceOne autopilot for sale... hazchem88 Aerial Photography 4 Mar 31, 2011 04:54 AM
Discussion DJI Innovation helicopter autopilot XP.3.1 for European customers JoelT Aerial Photography 2 Sep 24, 2009 12:43 PM