Espritmodel.com Telemetry Radio
Reply
Thread Tools
Old Jun 05, 2007, 07:42 AM
Registered User
Joined Feb 2007
35 Posts
Discussion
gyrotor not working - help please!!

HI!

I just received a Silverlit Gyrotor, and after setting up and switching on the heli, I am getting a constant blue LED and no response at all when using the transmitter.
Has anyone had this problem?

Thanks from
Hgee
hgee is offline Find More Posts by hgee
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jun 05, 2007, 09:36 AM
Registered User
dickbong's Avatar
NYC
Joined Jul 2005
378 Posts
Don't own one, but did you check the "Gyrotor-only-mods" thread????

Search & ye shall find............................
dickbong is offline Find More Posts by dickbong
Reply With Quote
Old Jun 05, 2007, 11:52 AM
Anything RC
hoverboy's Avatar
Huntington Beach, California
Joined Mar 2005
916 Posts
Your Antenna is out!!!, take a look at whare the antenna meets the board, you might be loose.....or you don't have your handle on..LOL's
hoverboy is offline Find More Posts by hoverboy
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Havoc heli not working... help! cls07 Micro Helis 3 Mar 05, 2007 09:10 AM
hitech rx not working. Help!! sirdirk007 Parkflyers 5 May 10, 2005 10:17 AM
Alert Crash...what!!! electronics not working!!! Help... mr_frogdude Sailplane Talk 14 Nov 10, 2004 10:41 PM
Brilliant transparent red for E3D, not fusia!! Help please.. Troy Sport Planes 20 Nov 22, 2002 03:01 PM
GWS Flight Pack Not Working - Help! Big Foot 48 Parkflyers 10 Nov 08, 2001 05:01 PM