SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Closed Thread
Thread Tools
Old Jul 07, 2011, 07:20 AM
RC Addict
anatoly's Avatar
Falls Church, VA
Joined Jul 2006
2,259 Posts
Quote:
Originally Posted by Gary Mortimer View Post
So people don't see twitter as just another RSS feed then.
You don't want to know what I think about Twitter.

Fortunately I found that it is possible to subscribe to the OP forums as an RSS feed, which I have now added to my Google Reader account. This syncs to my phone, so that should work for me as far as getting the latest news. My only complaint there, and please correct me if I'm wrong, is that there seems to be no way to subscribe to individual forums. It's all or nothing. I would have preferred to add subscriptions only to forums I'm interested in.
anatoly is offline Find More Posts by anatoly
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 07, 2011, 12:11 PM
Registered User
paulujvari's Avatar
United Kingdom, England, Derby
Joined Jun 2011
171 Posts
Quote:
Originally Posted by peabody124 View Post
+1

Yeah Paul, I'd like to see the crash report. It will be hard to debug remotely but I'd like to try and track it down. Do you know if you have Qt installed on your machine?
I have no development software on my mac.I just downloaded the dmg file as instructed.I was told that was all i had to do.
Do you still want the crash report therefore?
paulujvari is offline Find More Posts by paulujvari
Old Jul 07, 2011, 12:39 PM
Registered User
Joined May 2011
406 Posts
Quote:
Originally Posted by paulujvari View Post
I have no development software on my mac.I just downloaded the dmg file as instructed.I was told that was all i had to do.
Do you still want the crash report therefore?
Yes please. I was just getting a background context. So essentially fresh Snow Leopard install. Run dmg. Crash.
peabody124 is online now Find More Posts by peabody124
Old Jul 07, 2011, 12:46 PM
Registered User
paulujvari's Avatar
United Kingdom, England, Derby
Joined Jun 2011
171 Posts
Quote:
Originally Posted by peabody124 View Post
Yes please. I was just getting a background context. So essentially fresh Snow Leopard install. Run dmg. Crash.
Thats exactly it.The file is quite long.Do you want to view it on this forum?
paulujvari is offline Find More Posts by paulujvari
Old Jul 07, 2011, 01:08 PM
Registered User
Joined Jun 2011
2 Posts
There is a Copter Control board for sale on ebay if anyone is looking for one.
fpvhex is offline Find More Posts by fpvhex
Old Jul 07, 2011, 01:13 PM
Suspended Account
United States, IL, Chicago
Joined Dec 2006
8,649 Posts
Quote:
Originally Posted by fpvhex View Post
There is a Copter Control board for sale on ebay if anyone is looking for one.
you mean yours for sale? lol
Quad_Addict is offline Find More Posts by Quad_Addict
Old Jul 07, 2011, 01:19 PM
OS Sponsor
kinderkram's Avatar
Germany, NRW, Dusseldorf
Joined Jun 2010
5,225 Posts
Quote:
Originally Posted by fpvhex View Post
There is a Copter Control board for sale on ebay if anyone is looking for one.
You mean this one?
http://cgi.ebay.de/Open-Pilot-Copter...-/250848749435
kinderkram is offline Find More Posts by kinderkram
RCG Plus Member
Old Jul 08, 2011, 06:21 AM
Registered User
Derbyshire UK
Joined Nov 2008
35 Posts
problem with rc input configeration

hi i wonder if any body can help i am trying to configure my cc board but in the rc input in configuration yaw and flight mode are working together i have checked my FF10 and have chanel 5 switched with switch C 3 position.
when i go to flight mode switching it will not switch between stabilized 1 2 or 3. i have checked all the mixers in my tx and all are inhibeted.
when i run calibration rudder stick moves both yaw and flightmode.
thanks in advance Jeff
highpeakmac is offline Find More Posts by highpeakmac
Old Jul 08, 2011, 11:13 AM
Registered User
Joined May 2011
406 Posts
Quote:
Originally Posted by highpeakmac View Post
hi i wonder if any body can help i am trying to configure my cc board but in the rc input in configuration yaw and flight mode are working together i have checked my FF10 and have chanel 5 switched with switch C 3 position.
when i go to flight mode switching it will not switch between stabilized 1 2 or 3. i have checked all the mixers in my tx and all are inhibeted.
when i run calibration rudder stick moves both yaw and flightmode.
thanks in advance Jeff
You must have a corrupt configuration that probably the GCS doesn't display correctly. You're easiest bet would be tool->erase settings and start over. You can also export your settings and re-import everything except ManualControlSettings.
peabody124 is online now Find More Posts by peabody124
Old Jul 08, 2011, 04:02 PM
Registered User
Derbyshire UK
Joined Nov 2008
35 Posts
Quote:
Originally Posted by peabody124 View Post
You must have a corrupt configuration that probably the GCS doesn't display correctly. You're easiest bet would be tool->erase settings and start over. You can also export your settings and re-import everything except ManualControlSettings.
i have tried erase settings and started again but the same is happening
highpeakmac is offline Find More Posts by highpeakmac
Old Jul 08, 2011, 04:49 PM
Gaftopher
Gary Mortimer's Avatar
Nottingham Road South Africa/Bedford UK
Joined Feb 2007
3,825 Posts
Can you try another switch channel? Or another receiver
Gary Mortimer is offline Find More Posts by Gary Mortimer
Old Jul 09, 2011, 04:35 AM
1400 watt RW Zephyr
matwelli's Avatar
Taranaki New Zealand
Joined Sep 2003
1,335 Posts
Tried Attitude control on the YAW - very cool to play with

Its holds whatever heading it was when powered up, move the yaw stick left or right, and it follows, release and it snaps back to the original heading, feels very locked in, not much drift.

Not of any real use (unless it can be set up to hold the current attitude when the mode switch is changed, then it could be usefull) but fun to play with on a wet and windy nite in the dining room
matwelli is offline Find More Posts by matwelli
Old Jul 09, 2011, 04:36 AM
1400 watt RW Zephyr
matwelli's Avatar
Taranaki New Zealand
Joined Sep 2003
1,335 Posts
V8 done using copter control and 6 channels, works well now that its sorted

V8 flying in dead calm (0 min 53 sec)
matwelli is offline Find More Posts by matwelli
Old Jul 09, 2011, 04:54 AM
Registered User
Derbyshire UK
Joined Nov 2008
35 Posts
Quote:
Originally Posted by Gary Mortimer View Post
Can you try another switch channel? Or another receiver
thanks for trying gary but it is still the same i tried a new spektrum 6200 rx and changed the switching from switch C 3 position to switch E 3 position then to switch B 2 position i have watched the openpilot video 1 several times and i am doing it the same i have also watched openpilot video 2 and would like to configure my quad but without switching i am not able.
highpeakmac is offline Find More Posts by highpeakmac
Old Jul 09, 2011, 05:15 AM
1400 watt RW Zephyr
matwelli's Avatar
Taranaki New Zealand
Joined Sep 2003
1,335 Posts
Quote:
Originally Posted by highpeakmac View Post
thanks for trying gary but it is still the same i tried a new spektrum 6200 rx and changed the switching from switch C 3 position to switch E 3 position then to switch B 2 position i have watched the openpilot video 1 several times and i am doing it the same i have also watched openpilot video 2 and would like to configure my quad but without switching i am not able.
can you do a screen shot of the configuration input page please
matwelli is offline Find More Posts by matwelli
Closed Thread


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion The Aussie RCG Coffee thread (aka "we don't drink instant") glydr Australia 164 Sep 08, 2012 03:33 AM
Discussion NEW? -Openpilot flight controller tc3wins Multirotor Talk 229 Mar 02, 2012 05:14 PM
Discussion Share your art! PinkYakRC Painting and Finishing Tips 13 Apr 27, 2011 07:04 PM
Discussion RCG 07 JR Indoor Live Coverage Thread Jim T. Graham JR Indoor Electric Festival 19 Nov 04, 2007 01:36 PM
Discussion My first RCG flame thread WBE Chit Chat 6 Sep 04, 2007 09:17 PM