Espritmodel.com Telemetry Radio
Reply
Thread Tools
Old May 31, 2014, 05:03 AM
Registered User
India, TN, MAS
Joined Aug 2013
165 Posts
Yippee!
I've got phoenix 3.0 working with a fms cable

Now what I want to do is update it to 4.0 but I'm not able to do it. And I want a lot of planes for it especially ft flyer or a plane looking like it
rcniteshrc is offline Find More Posts by rcniteshrc
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old May 31, 2014, 07:08 AM
Registered User
India, TN, MAS
Joined Aug 2013
165 Posts
after download how do I add new models on phoenix
rcniteshrc is offline Find More Posts by rcniteshrc
Reply With Quote
Old May 31, 2014, 07:12 AM
Registered User
India, TN, MAS
Joined Aug 2013
165 Posts
some percentage of phoenix gets downloaded and then it shows phoenix could not be downloaded
rcniteshrc is offline Find More Posts by rcniteshrc
Reply With Quote
Old May 31, 2014, 01:29 PM
Registered User
Staffs, UK
Joined Nov 2003
10,248 Posts
If this is an official purchased copy of Phoenix it will have come with its own cable and not needed an "FMS cable". In that case Phoenix support should be able to help.

If it is a hacked, i.e. stolen, copy then I don't think either Phoenix or anyone here will want to help you.

Steve
slipstick is online now Find More Posts by slipstick
Reply With Quote
Old Jun 01, 2014, 01:43 AM
Registered User
India, TN, MAS
Joined Aug 2013
165 Posts
ok no prob
rcniteshrc is offline Find More Posts by rcniteshrc
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold Phoenix RC Flight Simulator 3.0 + Cable Air Candy Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 2 Feb 15, 2013 11:04 AM
Wanted Phoenix 3.0 sim with Cable for Spektrum 4e banzi28 Aircraft - General - Miscellaneous (FS/W) 0 May 30, 2011 01:25 AM
Discussion FMS with Serial Cable Not Working! Greg1262 Simulators 24 Apr 16, 2006 07:03 PM
Discussion fms cable work with parallel - USB converter? cheeyw DIY Electronics 3 Feb 02, 2006 04:23 AM
FMS cable doesn't work with XP???? ddoucette GWS (Grand Wing Servo) 13 Sep 20, 2004 08:02 PM