Espritmodel.com Telemetry Radio
Reply
Thread Tools
Old Aug 30, 2012, 02:08 PM
I never finish anyth
United States, TX, Houston
Joined Jan 2012
2,585 Posts
Sounds like you got it!
MCrites is offline Find More Posts by MCrites
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Aug 30, 2012, 02:42 PM
Registered User
United States, NV, Nye
Joined Jun 2012
167 Posts
Quote:
Originally Posted by MCrites View Post
Sounds like you got it!
Something else I have forgot after running so many other control boards. When linking up with the assistant software do I need the battery hooked up to the aircraft powered up and yes props are removed.
STORMYWEATHER is offline Find More Posts by STORMYWEATHER
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 02:48 PM
I never finish anyth
United States, TX, Houston
Joined Jan 2012
2,585 Posts
Quote:
Originally Posted by STORMYWEATHER View Post
Something else I have forgot after running so many other control boards. When linking up with the assistant software do I need the battery hooked up to the aircraft powered up and yes props are removed.
Yes, the FC needs power. Don't forget to click "Write" on each screen as you make changes. This puts the info on the FC.
MCrites is offline Find More Posts by MCrites
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 02:52 PM
Waiting for my Medication
seadog1967's Avatar
USA, MA, West Springfield
Joined Nov 2010
1,163 Posts
Also shut down assistant when your done writing if you have no more changes before you disconnect. Another thing is save you settings to your desktop since when you upgrade the software it doesn't save the settings.
seadog1967 is offline Find More Posts by seadog1967
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:04 PM
Registered User
United States, NV, Nye
Joined Jun 2012
167 Posts
My MC OUTPUT ON is flashing red and I have no contact via the usb with the controler. Seems I had to do something weird when I loaded the assistant software on my first naza can someone fill me in and refreash my memory.
STORMYWEATHER is offline Find More Posts by STORMYWEATHER
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:10 PM
I never finish anyth
United States, TX, Houston
Joined Jan 2012
2,585 Posts
Without my laptop here in front of me (and honestly I have only used the software twice) I might not be any help here...

If I remember correct, this is the order I did things in...
Power Naza
Plug Naza into Computer
Turn on TX (THROTTLE DOWN EVEN WITH PROPS OFF!)
Start Up assistant.

If I remember right that MC OUTPUT ON flashes when the TX is off... but I am pretty sure that isn't right. Ummm... is this a fresh Assistant instal? Did it register the new Naza?
MCrites is offline Find More Posts by MCrites
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:17 PM
Registered User
United States, NV, Nye
Joined Jun 2012
167 Posts
Quote:
Originally Posted by MCrites View Post
Without my laptop here in front of me (and honestly I have only used the software twice) I might not be any help here...

If I remember correct, this is the order I did things in...
Power Naza
Plug Naza into Computer
Turn on TX (THROTTLE DOWN EVEN WITH PROPS OFF!)
Start Up assistant.

If I remember right that MC OUTPUT ON flashes when the TX is off... but I am pretty sure that isn't right. Ummm... is this a fresh Assistant instal? Did it register the new Naza?
I bought it already built and setup flighing perfect. I thought I would be able to dounload the assistant software and it would read what is already wrote on the board. I think its me I had problems on this computer with my first Naza I had to save the zip folder download on my desktop and forgot now had to go in to my prgram files and pull something out of the zip folder and put it into the dji that was in my program files. Wish I could remember how I did it I would be flying this evening.
STORMYWEATHER is offline Find More Posts by STORMYWEATHER
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:19 PM
Registered User
The Netherlands, ZH, The Hague
Joined Mar 2012
164 Posts
Did someone already upgrade fC to 2.02. is firmware is available on 30-08-2012... what is change?
indra9110 is offline Find More Posts by indra9110
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:22 PM
Waiting for my Medication
seadog1967's Avatar
USA, MA, West Springfield
Joined Nov 2010
1,163 Posts
IMU calibration option
seadog1967 is offline Find More Posts by seadog1967
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:34 PM
Registered User
The Netherlands, ZH, The Hague
Joined Mar 2012
164 Posts
is only that? no other improvement?
indra9110 is offline Find More Posts by indra9110
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:43 PM
Multi rotors=No Paycheck left
SDSURFnGLIDE's Avatar
United States, CA, San Diego
Joined Apr 2011
3,348 Posts
Quote:
Originally Posted by indra9110 View Post
is only that? no other improvement?
PPM Receiver Supported
Multi Gimbal Servo Output Frequency Supported
IMU calibration
SDSURFnGLIDE is offline Find More Posts by SDSURFnGLIDE
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:47 PM
Registered User
United States, NV, Nye
Joined Jun 2012
167 Posts
Quote:
Originally Posted by indra9110 View Post
is only that? No other improvement?
ppm compatable
STORMYWEATHER is offline Find More Posts by STORMYWEATHER
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 04:49 PM
Registered User
United States, NV, Nye
Joined Jun 2012
167 Posts
Step 4 Where is the driver instaltion manual located ?
STORMYWEATHER is offline Find More Posts by STORMYWEATHER
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 05:13 PM
Registered User
u2builder's Avatar
USA, NH, Alstead
Joined Oct 2007
4,956 Posts
Yes, I tried everything. Reinstalled software. Drivers. Tried new computer. DEAD. I hope nobody has an "interruption" during a firmware down load. It appears that it just wipes out all firmware or renders it unusable. Nothing at my end caused this. Computer was on. Really bummer. I contacted tech support at DJI but they were asleep. Probably is gonna have to go back though.

Quote:
Originally Posted by dedfish View Post
Most likely you can't do anything to fix it and it will have to be sent back to DJI.
u2builder is offline Find More Posts by u2builder
Reply With Quote
Old Aug 30, 2012, 05:16 PM
Suspended Account
United States, AZ, Tucson
Joined Mar 2012
3,265 Posts
Quote:
Originally Posted by u2builder View Post
Yes, I tried everything. Reinstalled software. Drivers. Tried new computer. DEAD. I hope nobody has an "interruption" during a firmware down load. It appears that it just wipes out all firmware or renders it unusable. Nothing at my end caused this. Computer was on. Really bummer. I contacted tech support at DJI but they were asleep. Probably is gonna have to go back though.
Sure sounds like you will have to send it in. I bet they ship back fast though well, I gata go outside and practice my FPV good luck to you!
goldsworthy is offline Find More Posts by goldsworthy
Reply With Quote  (Disabled)
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product DJI WooKong-M Autopilot System for multirotors **Owners Thread** DJI INNOVATIONS Multirotor Electronics 19972 Today 05:34 PM
New Product MultiWiiCopter "MiniWii" FC - Cheap, small 6DOF FC JussiH Multirotor Talk 707 Jan 01, 2013 08:54 AM
Discussion DJI Innovation helicopter autopilot XP.3.1 for European customers JoelT Aerial Photography 2 Sep 24, 2009 11:43 AM
New Product United Hobbies FC 28-05 & FC 28-22 brushless outrunners $5.95 ea. JawaSnack Hot Online Deals 9 Jul 17, 2007 10:31 AM
Futaba FC-18 teacher to FC-16 pupil problem . jmquetin Radios 5 Nov 02, 2004 06:48 AM