Thread Tools
Old Nov 24, 2015, 03:39 AM
robyr1 is offline
Find More Posts by robyr1
Registered User
Joined Aug 2010
256 Posts
My problem is different: AP VOLTAGE is too low, i'm powering it with 6s but show me 11,8v, and if i swap the MASTER with SLAVE, the slave show me the right voltage value. Any suggest?
robyr1 is offline Find More Posts by robyr1
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 27, 2015, 10:15 AM
richkphoto is offline
Find More Posts by richkphoto
Registered User
United States, MN, St Cloud
Joined Jan 2012
870 Posts
If any is interested I have Gemini M for sale here:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2550502
richkphoto is offline Find More Posts by richkphoto
Reply With Quote
Old Nov 30, 2015, 02:01 PM
F550flyer64832 is offline
Find More Posts by F550flyer64832
F550flyer
United States, VA, Wise
Joined Feb 2013
129 Posts
Quote:
Originally Posted by F550flyer64832 View Post
I noticed a problem showing up on when you play back the flight log. On the read outs under GPS data you normally have Longitude -82.611 latitude 37.03
Target lng-82.624 Target lat 37.11
But it is showing this insteed
Longitude-82.611 latitude 88.000
Target lng-82.624 Target lat 37.110
The 88.000 on Latitude doesn't change at all during the flight log playback
All the other values are constantly updating.
Has anyone had this problem. I have tried changing the GPS/Compass. But it didn't change a thing after calibration. It seems to fly ok.
I would appreciate any input on this problem
I sent message to ZERO-UAV support about problem. Have not received any answer.
I have replaced the AP,Wifi unit,the compass/gps, nothing seemed to help. Every time i take off in manual it is ok . as soon as i change to Auto hovering. it goes to showing 88.0000 in latitude.
I finally changed the com cable from AP to Wifi unit and that seemed to correct the probleml. You can now play back your flight path using the GCS program.
F550flyer64832 is offline Find More Posts by F550flyer64832
Reply With Quote
Old Jan 07, 2016, 09:58 PM
zerouav is offline
Find More Posts by zerouav
Registered User
Joined Mar 2012
129 Posts
Sending back

Hello
For your situation, please send it back to us, please send it back to us, but before that please contact with us so that I can tell you some information.
mail.zerotech.com
Quote:
Originally Posted by F550flyer64832 View Post
I sent message to ZERO-UAV support about problem. Have not received any answer.
I have replaced the AP,Wifi unit,the compass/gps, nothing seemed to help. Every time i take off in manual it is ok . as soon as i change to Auto hovering. it goes to showing 88.0000 in latitude.
I finally changed the com cable from AP to Wifi unit and that seemed to correct the probleml. You can now play back your flight path using the GCS program.
zerouav is offline Find More Posts by zerouav
Reply With Quote
Old Jan 23, 2016, 10:11 AM
F550flyer64832 is offline
Find More Posts by F550flyer64832
F550flyer
United States, VA, Wise
Joined Feb 2013
129 Posts
Found out reason for 88.000 problem with latitude. I had my landing gear tied in with my mode switch. When i go to GPS, the landing gear comes up. I took it off of the mode switch and it works ok now.
F550flyer64832 is offline Find More Posts by F550flyer64832
Reply With Quote
Old Jan 23, 2016, 11:32 AM
FriFlyers is offline
Find More Posts by FriFlyers
Registered User
Joined Mar 2013
493 Posts
Hi

I had this issue where I couldn't get it to fly and I called the china by the Internet and they actually were very kind, but their help I couldn't really use.
At last they tolled me that I had to send it back to china, and I was going to until a Very very kind man who I am very Grateful of, helped me to downgrade the software on the Ys-X6 and the light is showing like it should. I haven't installed it yet and I dont know when I am going to because I have a Pixhawk installed on my quad which I am very happy with.
So if you read this whom ever you were ( I think it was a french man), I am very thankfull for the help you gave me, and I am so sorry that I couldnt help you back with the Information you needed. I had to travel and just came back 4 days ago.
And for others find out how to downgrade your firmware if you have issues with the blu or white light all the time. Just downgrade it and start again from scratch....I hope it helps.....
FriFlyers is offline Find More Posts by FriFlyers
Reply With Quote
Old Jan 23, 2016, 08:18 PM
mongo is offline
Find More Posts by mongo
Registered User
mongo's Avatar
midland, REPUBLIC of TEXAS
Joined Mar 2002
459 Posts
anybody using the GCS with win 10?
or is there a new version out for win 10?
mongo is offline Find More Posts by mongo
Reply With Quote
Old Feb 02, 2016, 11:35 PM
devfor is offline
Find More Posts by devfor
O <- this a ground loop
Japan
Joined Nov 2010
515 Posts
We have some new boxed YS-X4 for sale.
Includes power management module.

These are the original.
For the difference between the original and v2 please refer to this post.
http://www.rcgroups.com/forums/showp...postcount=2633

We kept 5 or so as swap out repair stock in the case that one of our pro use customers needs quick repair without waiting for ZeroUAV to reply (especially as they seem to have the longest spring holiday we know of... )

So far we had no repair requests so these are all sitting on our shelf waiting for new owners to give them their first flight.

We also have one Steadi470 with the YS-X6 dual IMU on board.
Assembled for PR photo purposes. Waiting for a good owner.

Can ship insured trackable EMS to anywhere.
Happy to test/upgrade firmware etc before shipping.
We pack very carefully to ensure safe delivery without pain.

Please PM your offer.
devfor is offline Find More Posts by devfor
Reply With Quote
Old Feb 12, 2016, 12:02 AM
spriteah is offline
Find More Posts by spriteah
Registered User
Joined Jul 2015
4 Posts
Hi all,

I was testing a new Octo today and when Switch 5 placed into middle spot it did not function like ATTI? Looked like GPS still holding and I lost ailerons. Any ideas?

Jim.
spriteah is offline Find More Posts by spriteah
Reply With Quote
Old Feb 13, 2016, 04:26 AM
PixWing is offline
Find More Posts by PixWing
Registered User
France, PACA, Marseille
Joined Jan 2015
31 Posts
Hello,
i would just know if this is the good thread/forum to post an ad to sale my Gemini system (M/S) : if it's ok i will post the ad
thanks by advance
PixWing is offline Find More Posts by PixWing
Reply With Quote
Old Feb 24, 2016, 12:53 AM
zerouav is offline
Find More Posts by zerouav
Registered User
Joined Mar 2012
129 Posts
position 2 of CH5 is the function key

Hello
If you take care the flight controlller manual from www.zerouav.com, you will find that position 2 of CH5 is an function key, including CAREFREE and FPV mode.
Quote:
Originally Posted by spriteah View Post
Hi all,

I was testing a new Octo today and when Switch 5 placed into middle spot it did not function like ATTI? Looked like GPS still holding and I lost ailerons. Any ideas?

Jim.
zerouav is offline Find More Posts by zerouav
Reply With Quote
Old Mar 20, 2016, 04:57 PM
el ricotti is offline
Find More Posts by el ricotti
Registered User
el ricotti's Avatar
Joined Jun 2014
3 Posts
Quote:
Originally Posted by jab View Post
Hmm.. Looking at the specs I see no mention of XA ESC support like with the YS-X6. To bad, this would have been the perfect upgrade for a X650 V-8 kit I have.

And I am also a bit pissed that the "hobby" version at half the price, get more features unlocked then my $1000 YS-X6...
I'm complicated it is better to buy the naza mv2
el ricotti is offline Find More Posts by el ricotti
Reply With Quote
Old Mar 20, 2016, 11:31 PM
vadmcse is offline
Find More Posts by vadmcse
Registered User
Spain, CT, Barcelona
Joined Feb 2007
364 Posts
XA ESC are supported.
They implemented it some years ago because of me.
When i bought my first X4, i contacted the vendor in China, and they contacted Zerouav.
In few hours, they solved the problem with a new firmware
vadmcse is offline Find More Posts by vadmcse
Reply With Quote
Old Mar 23, 2016, 02:53 AM
zerouav is offline
Find More Posts by zerouav
Registered User
Joined Mar 2012
129 Posts
Facebook/Twitter/Youtube of ZEROTECH

Facebook link:https://www.facebook.com/ZEROTECH-Be...?ref=bookmarks

Twitter link:https://twitter.com/ZEROTECHBeijing

Youtube link:https://www.youtube.com/channel/UCNk...NfEc6mwofgq4bA


Warmly welcome you guys to interact with us!
zerouav is offline Find More Posts by zerouav
Reply With Quote
Old Mar 24, 2016, 02:42 PM
F550flyer64832 is offline
Find More Posts by F550flyer64832
F550flyer
United States, VA, Wise
Joined Feb 2013
129 Posts
Quote:
Originally Posted by zerouav View Post
When i tried the links you have, i got from Youtube that the channel doesn,t exist, from Facebook i got that the page doesn,t available.
F550flyer64832 is offline Find More Posts by F550flyer64832
Reply With Quote


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product Zero UAV YS-X6 [Owners Thread] *Autopilot system for multirotors* Zero UAV Multirotor Electronics 2443 Apr 28, 2016 09:17 AM
New Product Zero UAV release ZERO-Steadi470 Quad [Owners Thread] * Aerial Photography System* Zero UAV Multirotor Electronics 231 Mar 23, 2016 02:54 AM
Discussion Zero UAV YS-X6 Owners Thread and Discussion fajar Multirotor Electronics 2428 Mar 23, 2016 02:52 AM
Yippee! YS-X6 Multirotor Control System - Zero UAV - It ROCKS!! geraldnevada Multirotor Talk 0 Sep 24, 2012 05:15 PM
Discussion UAV systems Single Rotor vs Multi Rotor iskoos UAV - Unmanned Aerial Vehicles 2 Jan 06, 2012 10:51 PM