SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Oct 25, 2014, 01:53 PM
Registered User
Joined Sep 2014
9 Posts
Discussion
Multiwii not arming, flashing yellow LED

I'm just attempting to arm my first real quad, and running into issues. I've got a Multiwii & Megapilot AIO, with bluetooth and GPS. I've been able to connect to it via Bluetooth, and get readings from all sensors, and the radio. However, I am unable to arm. After booting, I get a flashing yellow LED in the status LED area, (flashing about 4 times rapidly in a row and repeating) and cannot seem to find what this flashing is referring to. The only thing I have found is that the light means it needs to be calibrated. I've calibrated through the Multiwii EZ-Gui on Android and return to the same flashing.

I tried putting the arm to an AUX switch, but nothing there still.

The radio is outputting between 1000-2000 in the EZ-GUI as well.

Any ideas on what I should be doing?
mrbarnes is offline Find More Posts by mrbarnes
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Oct 27, 2014, 05:19 PM
Registered User
Joined Feb 2013
984 Posts
Mag cal ?? Did you ?
Electro 2 is offline Find More Posts by Electro 2
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Guardian Stabilizer not working - LED flashing rrothman Eagle Tree Systems 3 Sep 15, 2014 11:19 AM
Question MultiWii board will arm with the stick but not disarm daronj Multirotor Electronics 7 Aug 17, 2014 09:14 PM
Discussion DJI Phantom Transmitter Not Recognized (Flashing Yellow Light) jbellamy DJI-Innovations 11 Jun 09, 2014 06:36 PM
Discussion Yellow/Green flashing LED Wookong S800 Billy100 Multirotor Electronics 3 Oct 12, 2013 05:48 AM
Help! Motors will not arm on MultiWii se v1.0 Mr_Drone Multirotor Electronics 2 Oct 03, 2012 07:52 PM