SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Feb 04, 2013, 08:07 PM
Yes way!
United States, TX, Dallas
Joined Oct 2012
46 Posts
Discussion
Crazy outputs from RX

I have an issue here. When have the throttle all the way down. I can use my right stick and give input for elev or ailr and my throttle will rev up. Is the a bad ESC or RX (ar6110)? Ive never had it do this before. I also hear a high pitch sound.....may be my digital servos or may have nothing to do with this. Im baffled. Please help!
whirl10 is offline Find More Posts by whirl10
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Feb 04, 2013, 08:18 PM
I fly 3-C Crash,Crunch,Crumble
Mr. foambuilder's Avatar
USA, NM, Clovis
Joined Feb 2010
1,106 Posts
Un plug all servos, and do a test. If you have a servo testor, use it on the ESC, and see if it is operating properly. If these check out, check your tx for some program mixing.
Mr. foambuilder is offline Find More Posts by Mr. foambuilder
Reply With Quote
Old Feb 04, 2013, 08:25 PM
Yes way!
United States, TX, Dallas
Joined Oct 2012
46 Posts
would rebinding it possibly do something? ill give it a shot tonight...im just gathering thoughts and ideas
whirl10 is offline Find More Posts by whirl10
Reply With Quote
Old Feb 04, 2013, 08:35 PM
Registered User
United States, ID, Burley
Joined Mar 2012
3,355 Posts
Quote:
Originally Posted by whirl10 View Post
I have an issue here. When have the throttle all the way down. I can use my right stick and give input for elev or ailr and my throttle will rev up. Is the a bad ESC or RX (ar6110)? Ive never had it do this before. I also hear a high pitch sound.....may be my digital servos or may have nothing to do with this. Im baffled. Please help!
is this the first time you used this TX ? sounds like it is a mode 1 TX with throttle on the right . If it is a mode 2 TX make sure you have esc in channel 3 on rx . havent done any mixing on TX have you changed any settings ?
fastfwd is offline Find More Posts by fastfwd
Reply With Quote
Old Feb 04, 2013, 08:47 PM
Yes way!
United States, TX, Dallas
Joined Oct 2012
46 Posts
ive been using it a whiile. I just unplugged everything, re-binded it and it fixed it. weird
whirl10 is offline Find More Posts by whirl10
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Measuring discharging output from charger lynn1953 Batteries and Chargers 8 Jan 31, 2013 12:59 PM
Question PPM and RSSI output from a NON-telemetry FrSky nige838 FPV Talk 4 Jan 29, 2013 07:10 PM
Video Crazy FPV Videos from Germany :) with Crashes renekreher Electric Plane Talk 0 Jan 22, 2013 12:49 PM
Discussion Output data signals Tx and Rx of the board GuardianTM 2D/3D Stabilizer Vladimir_TomskRu Eagle Tree Systems 1 Jan 06, 2013 02:59 PM
Help! Output data signals Tx and Rx of the board GuardianTM 2D/3D Stabilizer Vladimir_TomskRu Eagle Tree Systems 0 Jan 06, 2013 02:19 PM