New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Jul 21, 2015, 05:16 PM
AlfredV is offline
Find More Posts by AlfredV
Registered User
The Netherlands, NB, Eindhoven
Joined Jul 2014
15 Posts
Thanks Victor,

That is what i have sofar.
I can arm it and let the motors rotate. Now i want to change the flight modes etc.
I want to do that with the gear switch and flap switch. With this i can not figure it out correctly.
AlfredV is offline Find More Posts by AlfredV
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 22, 2015, 06:09 AM
vadmcse is online now
Find More Posts by vadmcse
Registered User
Spain, CT, Barcelona
Joined Feb 2007
351 Posts
Ok, now you should connect ch 5 and ch 6 in the transmitter to ch 5 and ch 6 on the x4

Moving ch5 switch, should thenge the flight mode in GCS
if not, try reversing channel.

That's all.
vadmcse is online now Find More Posts by vadmcse
Reply With Quote
Old Jul 23, 2015, 01:39 PM
AlfredV is offline
Find More Posts by AlfredV
Registered User
The Netherlands, NB, Eindhoven
Joined Jul 2014
15 Posts
Thanks,

Yes i already had those cables connected.
I was struggling with the trim mix1 and mix2 in the spectrum DX6i.
It is a bit difficult to figure this out. Th e gear switch has just two positions.
Searching a long time on the net to get some information.
I've now four flight modes.
See if i can fly with that.
AlfredV is offline Find More Posts by AlfredV
Reply With Quote
Old Jul 23, 2015, 02:12 PM
vadmcse is online now
Find More Posts by vadmcse
Registered User
Spain, CT, Barcelona
Joined Feb 2007
351 Posts
Quote:
Originally Posted by AlfredV View Post
Thanks,

Yes i already had those cables connected.
I was struggling with the trim mix1 and mix2 in the spectrum DX6i.
It is a bit difficult to figure this out. Th e gear switch has just two positions.
Searching a long time on the net to get some information.
I've now four flight modes.
See if i can fly with that.
You don' t need any mix in the radio.
you need a 2 pos switch connected to ch 5 and 3 pos switch to ch 6
Do you have this switches in your radio?
vadmcse is online now Find More Posts by vadmcse
Reply With Quote
Old Jul 27, 2015, 09:30 PM
fajar is offline
Find More Posts by fajar
Registered User
fajar's Avatar
Indonesia, Special Capital Region of Jakarta, Jakarta
Joined Jan 2011
1,668 Posts
Quote:
Originally Posted by vadmcse View Post
You don' t need any mix in the radio.
you need a 2 pos switch connected to ch 5 and 3 pos switch to ch 6
Do you have this switches in your radio?
I don't think it's advisable to use a tx that does not have 3 pos switch.
fajar is offline Find More Posts by fajar
Reply With Quote


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product Zero UAV release ZERO-Steadi470 Quad [Owners Thread] * Aerial Photography System* Zero UAV Multirotor Electronics 230 Jun 14, 2015 10:41 PM
New Product Zero UAV YS-X6 [Owners Thread] *Autopilot system for multirotors* Zero UAV Multirotor Electronics 2410 May 22, 2015 05:14 AM
Discussion Zero UAV YS-X6 Owners Thread and Discussion fajar Multirotor Electronics 2425 May 18, 2015 03:03 AM
Yippee! YS-X6 Multirotor Control System - Zero UAV - It ROCKS!! geraldnevada Multirotor Talk 0 Sep 24, 2012 05:15 PM
Discussion UAV systems Single Rotor vs Multi Rotor iskoos UAV - Unmanned Aerial Vehicles 2 Jan 06, 2012 10:51 PM