SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Jun 07, 2012, 09:52 AM
Registered User
chuenwe's Avatar
United States, NY, Huntington Station
Joined May 2012
1,665 Posts
Pre-ordered and got a new frame just to test it out.
chuenwe is offline Find More Posts by chuenwe
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jun 07, 2012, 10:02 AM
Registered User
United States, HI, Honolulu
Joined Mar 2008
149 Posts
Quote:
Originally Posted by rpmlog09 View Post
Dear sir,
The DJI NAZA GPS upgrade is preorder. Because there is something wrong with the manufacturer, it will be delivered about 10th June.
Thanks for your understanding!

--------------------------------------------------------------------------------

staff1

This is the message I got this AM from Foxtech.
lol. I like how they blame the manufacturer...and not customs...Seems like they're not getting the memos everyone else is getting.
h00t is offline Find More Posts by h00t
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 10:04 AM
Registered User
rpmlog09's Avatar
United States, WA, Lyle
Joined Nov 2011
373 Posts
Well by the time it shows up I should have all my FPV gear ready to go and here. So that will keep me busy while I wait.
rpmlog09 is offline Find More Posts by rpmlog09
RCG Plus Member
Latest blog entry: LI-PO How and why
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 11:02 AM
Living in the south of France
paulinfrance's Avatar
Joined Aug 2011
442 Posts
Looks good but till i can stop my Naza from wobbling i won't order.
paulinfrance is offline Find More Posts by paulinfrance
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 11:47 AM
Quadcopter Addict
Joined Nov 2011
322 Posts
Any arrivals dealers or still stuck in customs?
oddcopter is offline Find More Posts by oddcopter
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 11:56 AM
Registered User
ripmax's Avatar
uk. northampton
Joined May 2009
996 Posts
I have a spektrum dx6i, can I use it with the gps without modification? I know it really needs a 3 position switch. looking at assistant 1.6 control mode switch setting could I just use my 2 way switch to toggle between gps and atti modes? I'm not really worried about manual mode, although I assume that manual mode could be set but not whilst flying.
ripmax is offline Find More Posts by ripmax
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 12:02 PM
DJI SUPPORT / TESTING
blade strike's Avatar
United States, CA, Big Bear
Joined Jan 2006
9,834 Posts
In GPS-ATTI you can piro, move around and do pretty much anything else. You will notice that it will try to fight you when flying around in this mode that is why I only turn on GPS when I want PH or RTH. Any other time I'm in manulla or ATTI.
blade strike is online now Find More Posts by blade strike
Site Sponsor
Old Jun 07, 2012, 12:07 PM
DJI SUPPORT / TESTING
blade strike's Avatar
United States, CA, Big Bear
Joined Jan 2006
9,834 Posts
Quote:
Originally Posted by ripmax View Post
I have a spektrum dx6i, can I use it with the gps without modification? I know it really needs a 3 position switch. looking at assistant 1.6 control mode switch setting could I just use my 2 way switch to toggle between gps and atti modes? I'm not really worried about manual mode, although I assume that manual mode could be set but not whilst flying.
I would say the best way would be to just leave manual out since your not worried about it..(I know one person that wont like this suggestion)

If I was you,I would think about getting a radio that has an rx that supports a smart fail-safe though.. Just not worth the risk imho.
blade strike is online now Find More Posts by blade strike
Site Sponsor
Old Jun 07, 2012, 12:19 PM
Multi rotors=No Paycheck left
SDSURFnGLIDE's Avatar
United States, CA, San Diego
Joined Apr 2011
3,349 Posts
Quote:
Originally Posted by blade strike View Post
I would say the best way would be to just leave manual out since your not worried about it..(I know one person that wont like this suggestion)

If I was you,I would think about getting a radio that has an rx that supports a smart fail-safe though.. Just not worth the risk imho.
I too use the dx6i....i was wondering how this could be done. I currently have a failsafe switch programmed ...so if i donthave anything on mix 2, i could conceivably mix another switch for GPS-ATTI while still having the option to switch to manual... hmmm...ill have play around with that.

I really just need to cough up the cash and get a Tx that has more channels.
SDSURFnGLIDE is online now Find More Posts by SDSURFnGLIDE
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 12:19 PM
Begin with end in mind...
power's Avatar
Eagle Lake, Minnesota
Joined Apr 2003
5,600 Posts
Quote:
Originally Posted by Tahoe Ed View Post
Bone stock DJI everything.

Looks great Ed, when you setup the GPS on the arm did you call "Z" zero in the mounting config? Funny that the assistant shows a fixed wing diagram with the coordinate system.


Mike
power is offline Find More Posts by power
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 01:05 PM
Registered User
gww528's Avatar
United States, FL, Jacksonville
Joined Mar 2008
818 Posts
Quote:
Originally Posted by blade strike View Post
I would say the best way would be to just leave manual out since your not worried about it..(I know one person that wont like this suggestion)

If I was you,I would think about getting a radio that has an rx that supports a smart fail-safe though.. Just not worth the risk imho.
Just to clarify so as not to confuse a noob... Spektrum RX can have Smart fail- safe & not have pre-set smart fail-safe.
gww528 is offline Find More Posts by gww528
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 01:18 PM
Why is the Rum gone?
sim_io's Avatar
USA, GA, Savannah
Joined Mar 2008
1,668 Posts
Does the Naza GPS have a magnetometer to keep it in heading hold or is it just a gps?
sim_io is offline Find More Posts by sim_io
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 01:24 PM
I never finish anyth
United States, TX, Houston
Joined Jan 2012
2,585 Posts
Quote:
Originally Posted by sim_io View Post
Does the Naza GPS have a magnetometer to keep it in heading hold or is it just a gps?
Compass
MCrites is offline Find More Posts by MCrites
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 01:30 PM
KK4NOP
Mike Freas's Avatar
United States, VA, Virginia Beach
Joined Aug 2005
3,334 Posts
It's great to hear good reports. Now I know for sure what I want for my b-day.
Mike Freas is offline Find More Posts by Mike Freas
RCG Plus Member
Latest blog entry: Pan/Tilt servo mods
Reply With Quote
Old Jun 07, 2012, 01:32 PM
Why is the Rum gone?
sim_io's Avatar
USA, GA, Savannah
Joined Mar 2008
1,668 Posts
Quote:
Originally Posted by MCrites View Post
Compass
I had weird yaw problems with my stock naza specially if there was a crosswind it would not hold straight. Does this compass fix that problem?
sim_io is offline Find More Posts by sim_io
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product GAUI 500x/ GU-INS GPS Owners Thread - Tips, Problems And Experiences sap_2000 Multirotor Talk 231 Aug 05, 2014 04:32 AM
Discussion HoverFly Owners Thread: Pro, GPS, Sport, Gimbal and news Adidas4275 Multirotor Talk 195 Sep 06, 2012 04:45 PM
Found DJI NAZA GPS Upgrade Module for the DJI Naza Flight Controller skyhulk Aircraft - Electric - Multirotor (FS/W) 10 Jul 20, 2012 08:47 PM
Question Question for Spektrum DX8/HF GPS owners Wayno Complaino Hoverfly Technologies 13 Jan 01, 2012 01:18 PM
Discussion Gps owner videos jginsandiego Hoverfly Technologies 0 Oct 04, 2011 05:01 PM