HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Oct 29, 2014, 04:12 PM
Registered User
Joined May 2011
7 Posts
btw, I fly on 3s, full speed and it fly's like it is on rails. have no problems at all.
thats the reason i want a bigger motor because i want some more speed!

see my post before!
divad amlets is offline Find More Posts by divad amlets
Last edited by divad amlets; Oct 29, 2014 at 04:20 PM.
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Oct 29, 2014, 05:46 PM
Registered User
Jezzejamez's Avatar
United States, MI, Commerce Charter Township
Joined Oct 2013
2,008 Posts
Quote:
Originally Posted by divad amlets View Post
btw, I fly on 3s, full speed and it fly's like it is on rails. have no problems at all.
thats the reason i want a bigger motor because i want some more speed!

see my post before!
I only read the last two posts. Have you tried to fly 4s?

Changing the motor is simple, finding a motor better with the limited lipo space will be the issue
Jezzejamez is online now Find More Posts by Jezzejamez
Reply With Quote
Old Oct 29, 2014, 09:17 PM
what ya mean i have to land?
DesMoines,Wa
Joined Feb 2008
1,404 Posts
Not only that,but this plane won't handle it with the wing flexing like jello on basically a stock setup
oly_rcer is offline Find More Posts by oly_rcer
Reply With Quote
Old Oct 30, 2014, 03:00 AM
Registered User
Joined May 2011
7 Posts
I was thinking to put a dr mad thrust 1300 watt in this thing on a 3s lipo.
that should give it about 300watt more than the stock motor. then i got about 3 min of flight time but i am oke with that.

but how do I change the motor then?

I do not have any flexing problems at all, maybe with a bigger motor... but I think that will be better if I cut the wingtips off and glue wing in place
divad amlets is offline Find More Posts by divad amlets
Reply With Quote
Old Oct 30, 2014, 03:50 AM
Registered User
Joined May 2011
7 Posts
The reason I want to do this is because I want a really fast plane.
But I do not have the space to buy/build another complete plane
divad amlets is offline Find More Posts by divad amlets
Reply With Quote
Old Oct 30, 2014, 09:21 AM
Registered User
Jezzejamez's Avatar
United States, MI, Commerce Charter Township
Joined Oct 2013
2,008 Posts
Quote:
Originally Posted by divad amlets View Post
The reason I want to do this is because I want a really fast plane.
But I do not have the space to buy/build another complete plane

I guess it depends what you feel is fast... I've had two of these . Fully modded wing. They are not good for speed.
Maybe just over 100 before you get issues. If I was you I would not waste your money on new motor.... Toss in a 4s and Tim Hortons coffee cup, and this will take you to wing flutter land...
Jezzejamez is online now Find More Posts by Jezzejamez
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Battery for the Durafly Dynamic-S from Hobbyking Lars N Foamies (Kits) 22 Oct 10, 2013 02:13 AM
New Product HK Zephyr V70 EDF Glider! SHWEEEET! dustydonnay FPV Talk 33 Jun 29, 2012 12:26 PM
Discussion hobbyking durafly 310 question Syner01 Parkflyers 1 Jun 24, 2012 08:54 AM
Discussion Hobbyking Durafly Telemicro Firehawk989 Micro Ready-to-Fly 5 May 13, 2012 09:09 AM
Help! Replacement prop for HobbyKing Durafly P-51 pabo1 Electric Warbirds 3 Mar 28, 2012 02:07 PM