HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Nov 13, 2012, 09:07 AM
Registered User
FlyFastr's Avatar
Joined Jan 2012
9 Posts
Discussion
Where is Guardian Reset Level Flight item?

Great Products. I have three EE systems installed now and all work well. I recently added the Guardian Stabilization Expander. It also works as expected. I am using the PC version 10.43 and find the Guardian Stabilization Setup menu under the OSD Pro On-Screen Parameters BUT can't find the Reset Level Flight item.

Has it moved somewhere else?
FlyFastr is offline Find More Posts by FlyFastr
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 14, 2012, 10:07 AM
Bladerex700
Joined Jul 2007
422 Posts
You will have To go in to the menu setting, you probably moved the artificial horizon,
BladeRex is offline Find More Posts by BladeRex
Reply With Quote
Old Nov 15, 2012, 02:53 AM
Registered User
United States, NV, Verdi-Mogul
Joined Mar 2012
19 Posts
I'm not sure you can do this in the PC software, just via the on screen menu via the OSD. Pop into the Guardian setup menu via the menu/switches on your Tx and it's the 1st item.
henkster is offline Find More Posts by henkster
Reply With Quote
Old Nov 15, 2012, 10:31 AM
Registered User
FlyFastr's Avatar
Joined Jan 2012
9 Posts
Okay, that explains it. I will go into on-screen menu with the TX asticks.
FlyFastr is offline Find More Posts by FlyFastr
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sold EagleTree Guardian 2D/3D Inertial Flight Stabilizer RECORDCAP Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 3 Nov 15, 2012 03:39 PM
Help! Guardian defective?? Leveling AHI needs seconds doc.maunz Eagle Tree Systems 17 Oct 09, 2012 05:04 PM
Help! Where should questions about item value/price be posted? lazer155 Trader Talk 1 Jul 16, 2012 09:41 PM
Discussion Low voltage level for PL8 where it won't even see cell anymore? WBFAir FMA Direct 3 Jul 01, 2012 08:24 PM