HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Dec 28, 2009, 09:37 AM
Registered User
Janusz's Avatar
Poland, Kujawsko-Pomorskie, Wloclawek
Joined Feb 2006
122 Posts
Witam. Ciekawe kolega dostal za dobre zachowanie, dziwne wiekszosc z nas to spokojni ludzie i maja tez dobre oceny z zachowania oczywiscie procz mnie. Nikt z tych co byli grzeczni nie pochwalili sie swoimi prezentami, pewnie ich nie dostali tylko wybrancy jak motoman97. Tylko pogratulowac takiego Mikolaja i oczywiscie samemu motoman97 za takie super dni 365 ze zasluzyl na takie prezenty. Fotka super, teraz czemay na wiekszy plik z filmem. Pozdrawiam.
Janusz is offline Find More Posts by Janusz
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 28, 2009, 01:30 PM
Registered User
Poland/Ostrowiec Sw.
Joined Feb 2007
2 Posts
Mnie tam Mikołaj nic nie przyniósł.Śniegu za to spadło dużo , córka się cieszy .Zarzuciłem modele bo pracy mam dużo i mało wolnego czasu.Ale na otarcie łez robię Edge 540 2200 , może na wiosnę skończę (jak się uda). Fajnie że chociaż do Was zapukał Mikołaj, mnie chyba nie lubi
slawekmod is offline Find More Posts by slawekmod
Reply With Quote
Old Dec 30, 2009, 08:06 AM
Registered User
Janusz's Avatar
Poland, Kujawsko-Pomorskie, Wloclawek
Joined Feb 2006
122 Posts
Witam. Tak sa wszyscy zajeci przygotowaniami do nocy sylwestrowej ze nawet nie maja czasu pochwalic sie co dostaliod tego w czerwonym i z biala brada. Najwazniejsze ze wszyscy zadowoleni ci co dostali i ci ktorych to ominelo, Coz takie czasy i XXI wiek. Nie ma to jak sie samemu cos wymodeluje wtedy jest wieksza przyjemnosc a jak do tego swietnie lata to juz wogole radocha. Poczekamy jak sie to szlenstwo skaczy i wtedy wroca na forum nasi koledzy. Pozdrawiam.
Janusz is offline Find More Posts by Janusz
Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 10:51 AM
Registered User
Joined Nov 2012
5 Posts
Witam serdecznie.

Z radością dołączam do tutejszej społeczności i mam nadzieję znaleźć niezbędne wsparcie techniczne, jakie w tej "branży" zawsze i każdemu jest potrzebne ;-)
ZbyszekT is offline Find More Posts by ZbyszekT
Reply With Quote
Old Nov 28, 2012, 11:26 AM
HeliWannaB
Fort Collins, CO, US
Joined Jul 2007
442 Posts
Witam Zbyszku, niestety jak widac tu sie dzieje "dokladnie nic" od konca 2009.. ale coz... moze sie cos ruszy znow w chwilowym porywie!
Powiedz czym sie sie bawisz w swiecie R/C? Ja juz dosc dawno w nic.. ale jak mnie wezmie to nieco polatam malutkim helikopterkiem "fixed-pitch".. Ostatnio sie nieco bawie - a raczej usiluje bawic - fotografowaniem, ale poki co jeszcze mi nie idzie jak planowalem:
Playing with my helicopters, strobe light and a Lytro camera on manual settings (0 min 30 sec)

Mialem nadzieje sie pobawic w ten weekend w garazu, ale chyba nici z tego bo corcia (6) juz zamowila zebysmy sprobowali ubrac choinki i dom..... wiec po sprawie z tatusia "hobby"
Pozdrowka z Colorado.
gregt@post.pl is offline Find More Posts by gregt@post.pl
Last edited by gregt@post.pl; Nov 28, 2012 at 02:46 PM.
Reply With Quote
Old Nov 30, 2012, 02:20 PM
Registered User
Joined Nov 2012
5 Posts
Witaj Greg.

Byłem pewien, że znajdę tu raczej zbłąkanych za nowościami rodaków, a tu niespodzianka - "tambylec" z naszym rodowodem

Dzieci poszły w świat, zdechł ostatni pies - znaczy czas na życie

Dletego wróciłem do niespełnionych marzeń z dzieciństwa i wreszcie mogłem zająć się modelarstwem lotniczym.

Tutaj znajdziesz chyba wszystko co pochłonęło moich kilka ostatnich lat i mam nadzieję, że pochłonie resztę - http://modlot.webd.pl/
Last edited by ZbyszekT; Nov 30, 2012 at 03:18 PM.
Reply With Quote
Old Nov 30, 2012, 04:03 PM
HeliWannaB
Fort Collins, CO, US
Joined Jul 2007
442 Posts
W pracy nie moge tego obejzec.. glupie filtry Przede mna niestety jeszcze lata nim sie wyzwole... moje maluchy dopiero 6 i 4, psa nie mamy,,,,
Ale poki co to patrze co sie i tu i tam dzieje ekonomicznie.. kto wie.. moze sie jeszcze przujdzie odtambylic i ztubylic?
Reply With Quote
Old Dec 01, 2012, 04:13 AM
Pozdrawiam Mirek
leda_g's Avatar
Poland Wadowice
Joined Nov 2007
17 Posts
Quote:
Originally Posted by ZbyszekT View Post
Witaj Greg.

Byłem pewien, że znajdę tu raczej zbłąkanych za nowościami rodaków, a tu niespodzianka - "tambylec" z naszym rodowodem

.......................... http://modlot.webd.pl/
Witaj Zbyszku

Ja nie "tambylec" a rodowity Polak.
My za nowościami to raczej teraz na wschód patrzymy a nie na zachód. Jak ktoś chcę to moja mała fotogaleria z targów w Shanghaju.
https://plus.google.com/photos/11358...CPHN-4677caLDQ

Pozdrawiam
Mirek z Wadowic
leda_g is offline Find More Posts by leda_g
Reply With Quote
Old Dec 01, 2012, 02:12 PM
Registered User
Joined Nov 2012
5 Posts
Witaj Mirku.

Jak pamiętam poznaliśmy się na PFM'e czy tak jakoś.
Figuruję tam z nickiem "Zet", ale tu nie dało się takiego założyć. Ktoś mnie ubiegł .
Wystawa piękna i aż dusza się rwie w tamte strony - co by nabyć korzystnie, bo u nas to wiesz jakie przebitki mają .

A Ty Grzesiek niemartwialski , czas leci szybciutko .
Nie masz w domu komputera i chwilki czasu, aby zajrzeć w ojczyste klimaty?
Reply With Quote
Old Dec 03, 2012, 12:31 AM
HeliWannaB
Fort Collins, CO, US
Joined Jul 2007
442 Posts
Mam kompy, ale czasu w pracy wiecej.
U nas tez widac ze Chiny maja taniej, ale z wysylka tez jednak wciaz lepiej zamawiac "lokalnie" - z Chin tanio ale dlugo zajmuje i czlowiek ie zawsze dostanie przesylke. Ale stanowczo tam teraz jest zrodlo tych wszystkich zabawek... jak ktos tam mieszka ale zarabia "z zachodu" to stanowczo ma niezly uklad pod wieloma wzgledami!
Pozdrowka!
Last edited by gregt@post.pl; Dec 03, 2012 at 01:01 AM.
Reply With Quote
Old Apr 20, 2013, 04:39 PM
Registered User
Joined Jan 2009
3 Posts
Hello,

Just moved to Poland and I was wondering if there was any RC-heli action near Lodz? I'm going to stay here for over a year and study.
moroo is offline Find More Posts by moroo
Reply With Quote
Old Apr 25, 2013, 03:38 PM
HeliWannaB
Fort Collins, CO, US
Joined Jul 2007
442 Posts
moroo, looks like this thread is somewhat dead I am in the US so cannot help you. Hope you find something! Maybe search for youtube videos of helicopters in that area and contact whomever posted them?
Reply With Quote
Old May 02, 2013, 02:09 AM
Registered User
Joined Jan 2009
3 Posts
Quote:
Originally Posted by gregt@post.pl View Post
moroo, looks like this thread is somewhat dead I am in the US so cannot help you. Hope you find something! Maybe search for youtube videos of helicopters in that area and contact whomever posted them?

Yeah it seems so. Thanks for the idea
moroo is offline Find More Posts by moroo
Reply With Quote
Reply

Castle Creations      DRIVE / FLY / SUPPORT  

Thread Tools