Shop our Airplanes Products Shop our Surface Products
Thread Tools
Old Dec 09, 2015, 02:10 PM
dthomp1231 is offline
Find More Posts by dthomp1231
Registered User
Joined Aug 2012
6 Posts
Discussion
SPRacing F3 sbus not working

Hey guys,
Just got my hands on an SPracing F3 board. I got it all hooked up with my x4r receiver and I'm not getting any stick input showing in cleanflight. I set my uart3 to serial rx and hit save and reboot, however the option doesnt stay checked off. I then went to the config tab and set the receiver to serial rx and selected sbus and hit save and reboot. Powered everything up and I'm still not getting anything. Just wondering if there may be anything I missed. I followed painless360's video so I dont know why its not working
dthomp1231 is offline Find More Posts by dthomp1231
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 10, 2015, 12:26 AM
dthomp1231 is offline
Find More Posts by dthomp1231
Registered User
Joined Aug 2012
6 Posts
came across a setup guide and noticed that rx on the transmitter needs to be in PXX protocol for the XJT module on turnigy 9xr. I'll try tomorrow and update if it works!
dthomp1231 is offline Find More Posts by dthomp1231
Reply With Quote
Old Dec 13, 2015, 11:02 PM
krashNburn_ is offline
Find More Posts by krashNburn_
Registered User
United States, TX, Frisco
Joined Feb 2014
20 Posts
hi, did you figure it out? i am having the same issue. my X4R is connected to UART3 Gnd, 5v, RX. i get nothing. i have selected UART3 in ports and checked Serial RX
krashNburn_ is offline Find More Posts by krashNburn_
Reply With Quote
Old Dec 28, 2015, 06:18 PM
dthomp1231 is offline
Find More Posts by dthomp1231
Registered User
Joined Aug 2012
6 Posts
Quote:
Originally Posted by krashNburn_ View Post
hi, did you figure it out? i am having the same issue. my X4R is connected to UART3 Gnd, 5v, RX. i get nothing. i have selected UART3 in ports and checked Serial RX
I went out and bought a taranis and i'm still having the same issue. Set uart3 to serial and just cant get it to work
dthomp1231 is offline Find More Posts by dthomp1231
Reply With Quote
Old May 10, 2016, 09:59 PM
slammer16 is offline
Find More Posts by slammer16
Registered User
United States, LA, Jeanerette
Joined Apr 2016
14 Posts
wondering if anyone figured this out...i am having the same issue with a R9D RX and AT9 TX with Sp Racing F3 Deluxe. S.Bus plugged into I/O 2 port configured in clean flight....nothing happens no stick movements, can not arm board, nothing...
If anyone figured this out could you please pass it on.
slammer16 is offline Find More Posts by slammer16
Reply With Quote


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Naze32 configured for SBus Receiver and LED strip not working rcluqman Multirotor Electronics 2 Nov 15, 2015 12:16 PM
Discussion Sbus not working on CF naze32 k131n Multirotor Electronics 6 Nov 10, 2015 06:49 PM
Discussion Build Help. Powering SPracing F3 bw.caris FPV Racing 0 Oct 28, 2015 05:11 AM
Discussion Not sure where to put this. FrSky Sbus LRFitch Radios 7 Aug 27, 2015 12:38 PM
Discussion LT 200 Tx will not work from pdb. but from straight from battery it works great. zaneycakes FPV Equipment 0 Jun 13, 2015 09:27 PM