HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Nov 26, 2011, 12:57 PM
Cut - Print - It's a wrap
tvedit's Avatar
Santa Clarita, CA
Joined Jan 2004
211 Posts
Discussion
Best 15"-19" Monitor for my FPV Ground Station

I was going to ask Santa for a larger monitor for my new ground station. I have a Boss spliter/amp and I'm using an off brand 7"; no sound; that blue screens me all the time.

I've been seeing many 15" HDTV's for sale cheap, but is it over kill? Maybe a computer monitor with sound?? What are you guys using??

Thanks
Mike
tvedit is offline Find More Posts by tvedit
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Nov 26, 2011, 09:27 PM
Registered User
Joined Nov 2005
648 Posts
15-19" alot of guys are using the Vizio m190mv led tv. The Vizio has a DC input in the back of it, and the guys are running the tv with 3s lipos. There is a tread about this tv in this section.
soulreaper is offline Find More Posts by soulreaper
Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 09:49 PM
I do all my own crashes
Wingnut13's Avatar
United States, NH, Rochester
Joined Jan 2011
243 Posts
I've got the 19" Vizio and it works great off of 3 cells ~Wingnut13
Wingnut13 is offline Find More Posts by Wingnut13
Reply With Quote
Old Nov 26, 2011, 09:53 PM
Suspended Account
Joined Sep 2006
3,332 Posts
walmart has a 19" fo $98 this weekend
paintz2007 is offline Find More Posts by paintz2007
Reply With Quote  (Disabled)
Old Dec 13, 2011, 03:24 PM
Registered User
Joined Jun 2010
190 Posts
Anyone know of a smallish tv that has DC input? It appears that the new model Vizio LED 19" now has AC in only.
daronj is offline Find More Posts by daronj
Reply With Quote
Old Dec 13, 2011, 05:37 PM
Registered User
Joined Nov 2011
55 Posts

Craig 13" Hd Lcd Color TV With Remote
joesa3rd is offline Find More Posts by joesa3rd
Reply With Quote
Old Dec 13, 2011, 06:28 PM
I think it'll work this time!!
Chairwolf's Avatar
399 feet above Roanoke, VA
Joined Jan 2007
3,455 Posts
Quote:
Originally Posted by joesa3rd View Post
I have this tv and it works great. It will do static with the right input (I feed video through my Aiptek MPVR camera) and it runs great off a 4000mah 3-cell. It's very light and fits in my groundstation perfectly.

Bob
aka
Chairwolf
Chairwolf is offline Find More Posts by Chairwolf
Reply With Quote
Old Dec 13, 2011, 07:24 PM
Registered User
United States, CA, Ventura
Joined Aug 2007
684 Posts
I've got the 13" craig, but it has a bluish tint after using it about a year. worked great until then.
MauiNate is offline Find More Posts by MauiNate
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Show Us Your Ground Station !!!! FPV Ground Station Design and Idea's found here :) JettPilot FPV Equipment 4055 Aug 21, 2014 09:08 PM
Discussion Best COMPACT Antenna Tracking pan and tilt (for GROUND STATION Patch)? SkyEyes FPV Talk 2 Oct 11, 2011 08:33 AM
Discussion what is the best way to distribute power through out my ground station? imdone FPV Talk 2 Jul 21, 2011 12:44 PM
Question home computer monitor for ground station? billyd Aerial Photography 11 Oct 28, 2006 07:28 AM
Discussion Selling my A/P ground station w/monitor etc. CactusJackSlade Aerial Photography 7 Sep 19, 2006 12:42 AM