HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Nov 29, 2011, 07:02 AM
Registered User
Joined Mar 2011
199 Posts
Quote:
Originally Posted by billpa View Post
Sorry for delay. SP1k3, when you change the capture rate, and then test the mAH readings, is USB connected to the eLogger? When the eLogger is connected to USB, and a capture rate other than 10Hz is selected, MAH will read incorrectly until the eLogger is disconnected from your computer. But, note also that when you change the capture rate, an "updating OSD" message should appear after you choose the new rate.

Regarding the 0D0000 and 090000 error messages, those were informational (for me) and relate to the changes made for the Guardian stabilizer. Those have been turned off for a while, and should not appear with our release or beta versions (software version 10.04 or later) that are now posted for download. Please let me know if you see those errors again.
Hi Bill,
I didn't update my software yet, but I'll do that and check if it happens again.
Thanks
Derek
Sp1k3 is offline Find More Posts by Sp1k3
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Aug 08, 2012, 09:31 AM
Registered User
United States, OR, Medford
Joined Nov 2011
166 Posts
I had the 090000 error message yesterday as well as my Eagle Eyes only pointing to the East. Was going to try and do an update later today to make sure everything is all up to date to see if that fixes it or not for both issues.

Was trying to do a flight yesterday but the Video and and Antenna Tracker weren't working like they have in the past. Sorry for the unedited ver of this video but from 6:30-11:16 there's no video only sound. When the Video does come back the error 090000 is show.

Eagle Eyes FPV video messing up (13 min 7 sec)
N485TG is offline Find More Posts by N485TG
Reply With Quote
Old Aug 08, 2012, 01:54 PM
billpa's Avatar
Joined Nov 2003
4,936 Posts
Hi, the error 9 message is appearing because the video is lost. So, we need to determine why the video loss is ocuring. Usually it's due to a loose connection somewhere in the video path.
billpa is offline Find More Posts by billpa
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Aug 15, 2012, 10:06 AM
Registered User
United States, OR, Medford
Joined Nov 2011
166 Posts
sry for the late reply thought I had this thread on email notification guess not but it is now. TY Ill look into it

Edit
But wait if the video is lost then why is it still showing video? Or are you saying its showing that error as it was lost at one point in time.
N485TG is offline Find More Posts by N485TG
Reply With Quote
Old Aug 20, 2012, 03:56 PM
billpa's Avatar
Joined Nov 2003
4,936 Posts
Hi, it looks like the video signal is lost at about 6:32, and returns, with some jumpiness, at around 11:06. The error 9 is almost certainly due to the lost/jumpy video, which the OSD detects. I suspect that is some sort of a loose connection.
billpa is offline Find More Posts by billpa
Site Sponsor
Reply With Quote
Old Aug 20, 2012, 10:10 PM
Registered User
United States, OR, Medford
Joined Nov 2011
166 Posts
thank you for your help I was able to download the beta ver for on the computer and I updated all the Firmware as well as purchasing a new Camera and a new TX just because and after having these three updates things the EagleTree stuff works Great
N485TG is offline Find More Posts by N485TG
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion wrong mah consumed Blackrat Eagle Tree Systems 8 Sep 30, 2011 03:24 PM
Discussion Eagle Tree - Wrong altitude value. Need alt sensor ladder instead of gps ladder. bigo66 FPV Talk 4 Jul 17, 2011 05:14 PM
Sold NEW IN PACKAGE TURNIGY 5s 3000 mah and 4s Eflight 3200 mah java8297 Aircraft - Electric - Batteries & Chargers (FS/W) 5 Apr 03, 2011 08:02 PM
Help! wrong "cum.mAh" in 2D chart Stefano81 Eagle Tree Systems 0 Feb 26, 2009 12:44 PM