HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Apr 26, 2012, 05:45 AM
Registered User
Joined Nov 2010
2 Posts
Discussion
FY31AP+hornet OSD - reboot in the sky

Hello.
I'm Pawel from Poland.

I just bought the FY31AP and the Hornet OSD Combo from foxtechfpv.com and when I flight I saw the issue - reboot - many reboots

I record this movie:
Reboot of FY-31AP + Hornt OSD Combo... (2 min 22 sec)


When its rebooted combo have the launch point in that place - not on my base.

Ane sugestions are pleased.

(sorry for my not good english)

Regards.
bienias is offline Find More Posts by bienias
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Apr 26, 2012, 06:24 AM
Registered User
cody069's Avatar
Joined Dec 2008
3,272 Posts
Thats a loss of power.What BEC are you using?
cody069 is online now Find More Posts by cody069
Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 08:08 AM
Registered User
Tromsř / Norway
Joined Nov 2009
79 Posts
Remember to update to the latest firmware on both... FY31AP and FY Hornet OSD.
There was some freesing/rebooting-problem in the old firmware...
http://www.feiyu-tech.com/download_list-en.php
Kaspers1 is online now Find More Posts by Kaspers1
Last edited by Kaspers1; Apr 27, 2012 at 12:38 AM.
Reply With Quote
Old Apr 27, 2012, 05:40 AM
Registered User
Joined Nov 2010
2 Posts
I use the 5A bec and i have the newest firmware on both modules (on feiyu tech site for osd i saw v. 1.4 but in mine is v. 1.5)
bienias is offline Find More Posts by bienias
Reply With Quote
Old Apr 27, 2012, 06:21 AM
Praying for better weather
Coyote64's Avatar
Joined Dec 2007
4,100 Posts
That`s a good point, it clearly shows 1.5

In which case I would revert it back to the working v1.4 and repeat the test
Coyote64 is offline Find More Posts by Coyote64
Last edited by Coyote64; Apr 27, 2012 at 08:53 AM.
Reply With Quote
Old May 03, 2012, 05:49 AM
Registered User
Magyarország, Pest, Budaörs
Joined May 2011
117 Posts
Hi
two questions:
1.To update Hornet osd i need only the USB TTL cable provided for fy31AP also?
2.How to connect microphopne to Hornet OSD since it has no audio input connector as AP117 have? Do I need connect it separately to the video tx audio in and backfeed the mic by using Y cable for + and gnd?
Ltomi78 is offline Find More Posts by Ltomi78
Reply With Quote
Old May 03, 2012, 06:59 PM
Praying for better weather
Coyote64's Avatar
Joined Dec 2007
4,100 Posts
Hiya

1) Yes
2) Connect it separately to vtx
Coyote64 is offline Find More Posts by Coyote64
Reply With Quote
Old May 08, 2012, 04:43 AM
Registered User
Magyarország, Pest, Budaörs
Joined May 2011
117 Posts
Quote:
Originally Posted by Coyote64 View Post
Hiya

1) Yes
2) Connect it separately to vtx
thanx
Ltomi78 is offline Find More Posts by Ltomi78
Reply With Quote
Old May 08, 2012, 04:44 AM
Registered User
Magyarország, Pest, Budaörs
Joined May 2011
117 Posts
Hi!

It is possible to use Hornet OSD firmware for AP117. My Ap117 burnt the processor. it will be change to a new processor by my friend. But we need the firmware to use the new processor in AP117. So anybody know, can we use the hornet osd firmware to AP117, or where can we find the original ap117 firmawre?

thanks
Ltomi78 is offline Find More Posts by Ltomi78
Reply With Quote
Old May 14, 2012, 12:06 AM
Praying for better weather
Coyote64's Avatar
Joined Dec 2007
4,100 Posts
No hornet OSD is completely different to AP117
Coyote64 is offline Find More Posts by Coyote64
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion RVOSDv5 or FY31AP with Hornet OSD? miksterr FPV Talk 39 Nov 27, 2013 01:23 AM
Discussion FY31AP and Hornet OSD Questions NorCalMatCat FPV Talk 2 Mar 01, 2012 03:41 AM
Idea whos intresred in gruop buy of fy31ap+hornet osd at 256 usd? jsxx FPV Talk 0 Feb 26, 2012 05:02 AM