New Products Flash Sale
Thread Tools
Old Dec 21, 2014, 10:07 PM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
Discussion
[help] yellow led display on crius aio pro v2 and can't connect to mission planner

help me!!
i have a problem when upload new fw and after that yellow led always display and can't connect to mission planner
plz propose some solution for me.
can't connect to mission planner (0 min 50 sec)
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 21, 2014, 10:52 PM
mike_kelly is offline
Find More Posts by mike_kelly
Wisconsin
United States, WI, Hayward
Joined Jan 2012
1,675 Posts
Quote:
Originally Posted by storm0505 View Post
help me!!
i have a problem when upload new fw and after that yellow led always display and can't connect to mission planner
plz propose some solution for me.
https://www.youtube.com/watch?v=sAPD...ature=youtu.be
If you tried to upload fw to the Crius using Mission Planner that is your problem. The version of Arducopter that runs on the Crius is a special build called megapirateng.
http://www.megapirateng.com/
mike_kelly is offline Find More Posts by mike_kelly
RCG Plus Member
Old Dec 22, 2014, 12:35 AM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
give me some solutions plz that the first time i have used it
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote
Old Dec 22, 2014, 12:41 AM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
help

how can i fix it????????????????????
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote
Old Dec 22, 2014, 01:40 AM
Phytone is offline
Find More Posts by Phytone
Registered User
United Kingdom, Stoke-on-Trent
Joined Jun 2012
281 Posts
Go here
http://www.megapirateng.com

Download the flash tool, flash the firmware
Connect to MP and check the baud rate/com port if it hangs.
Phytone is offline Find More Posts by Phytone
Reply With Quote
Old Dec 22, 2014, 02:05 AM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
thank

Thank you
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote
Old Dec 22, 2014, 08:31 AM
mike_kelly is offline
Find More Posts by mike_kelly
Wisconsin
United States, WI, Hayward
Joined Jan 2012
1,675 Posts
I am afraid that megapirateng is not an easy introduction to multicopters. As you know in Mission Planner, if you have a supported flight controller, it is easy -- just click on update. But megapirateng is a more difficult route. Also it is a dead end since it is no longer being supported.

But this is a good tutorial if you want to try:
How to load MegapirateNG onto a Crius All in One Pro Flight Controller (0 min 0 sec)


Good Luck
mike_kelly is offline Find More Posts by mike_kelly
RCG Plus Member
Old Dec 22, 2014, 03:22 PM
Phytone is offline
Find More Posts by Phytone
Registered User
United Kingdom, Stoke-on-Trent
Joined Jun 2012
281 Posts
May not be further supported, but I've found it does exactly what is needed. If you have the hex file you can update in MP. Lots of info out there to help setup the AIO.
Phytone is offline Find More Posts by Phytone
Reply With Quote
Old Dec 27, 2014, 02:00 AM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
help

i have the next problem, i set up all channel on mission planner and compas. I compass esc too. after that i unlock the aio pro v2 and motors don't work normally . When i move the throttle these motors move.
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote
Old Dec 27, 2014, 03:45 AM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
i have some informations about that problem. when i update new fw, motors do'nt move normally when red led solid
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote
Old Dec 27, 2014, 12:47 PM
Phytone is offline
Find More Posts by Phytone
Registered User
United Kingdom, Stoke-on-Trent
Joined Jun 2012
281 Posts
Have you set up the radio correctly in mission planner?
Have you calibrated the ESCs
Have you set the board up, calibrated the acc/gyro/compass
Have yoiu done the compassmot
Are there any warning signs on MP?
Phytone is offline Find More Posts by Phytone
Reply With Quote
Old Dec 28, 2014, 05:57 AM
storm0505 is offline
Find More Posts by storm0505
Registered User
Joined Dec 2014
8 Posts
yes i do all. and no sign on MP
storm0505 is offline Find More Posts by storm0505
Reply With Quote


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Help please: Can't connect Ardupilot APM 2.6 to Mission Planner Aussiehoudini Multirotor Electronics 19 Aug 14, 2015 09:58 PM
Help! Can not connect to Mavlink, Crius AIO Pro V2.0, MPNG 3.1.5, Mission Planner 1.3.7 treerobber64 Multirotor Electronics 1 Jul 30, 2014 03:02 AM
Discussion Crius AIO Pro v2, Mission Planner, Compass off 45 degrees balbs Multirotor Talk 0 Mar 04, 2014 11:54 AM
Help! PX4 + Mission Planner Initial Setup - Can't connect! Bangor Multirotor Electronics 4 Aug 13, 2013 09:39 PM