HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Dec 09, 2014, 09:20 AM
Professional UAV Services
Redemptioner's Avatar
Australia
Joined Dec 2009
2,527 Posts
We having a Xmas Smack Down this year Thomas?
Redemptioner is offline Find More Posts by Redemptioner
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Dec 11, 2014, 12:49 PM
Registered User
Edmonton, AB, Canada
Joined Oct 2002
294 Posts
*Crickets*
anixs is offline Find More Posts by anixs
Reply With Quote
Old Dec 11, 2014, 07:26 PM
Registered User
gromitvt10's Avatar
United States, MD, Solomons
Joined Feb 2002
1,993 Posts
Question: Can i use two TSLRs 12ch RXs on one aircraft? One for the aircraft control and the other for camera control? Thanks
gromitvt10 is online now Find More Posts by gromitvt10
Reply With Quote
Old Dec 11, 2014, 10:56 PM
KANTISMAN
Joined May 2013
5 Posts
Hi guys! Maybe you can help me. I have a DJI S800 EVO hexacopter that I fly with TSLRS. Do you know if theres anyway of setting up DJI LIghtbridge and still use your great UhF system? Ive already asked DJI but got no useful answer
ignaciokantor is offline Find More Posts by ignaciokantor
Reply With Quote
Old Dec 12, 2014, 04:18 AM
You can't take the sky from me
Rastislavko's Avatar
Slovakia, Bratislava Region, Bratislava
Joined Jun 2006
754 Posts
Thomas, please, are there any news about SBUS support? Some people who are flying still more popular DJi Phantom would like to switch to LRS, but Phantom lacks PPM-SUM support... Perhaps Futaba lobby, no one knows, but SBUS output from TSLRS would be kickass
Rastislavko is online now Find More Posts by Rastislavko
Reply With Quote
Old Dec 15, 2014, 11:11 AM
Registered User
Joined Oct 2006
8 Posts
Hi Thomas,

I have the TSLRS version 4.00 wich I'm using with the Futaba 10CAP Radio. I'm only seeing 8 channels instead of 10 available for this radio. Is there a FW for my TX version 4.0 that enables all the 10 channels on my Futaba?

If so, how to do the update? and what tool (if any) I need to use (USB program card/special cable etc..)

Thanks
Paulo
pbernardoss is offline Find More Posts by pbernardoss
Last edited by pbernardoss; Yesterday at 06:25 AM.
Reply With Quote
Old Dec 15, 2014, 01:07 PM
Registered User
gromitvt10's Avatar
United States, MD, Solomons
Joined Feb 2002
1,993 Posts
Quote:
Originally Posted by gromitvt10 View Post
Question: Can i use two TSLRs 12ch RXs on one aircraft? One for the aircraft control and the other for camera control? Thanks
Anybody????
gromitvt10 is online now Find More Posts by gromitvt10
Reply With Quote
Old Dec 15, 2014, 02:32 PM
T.ing to put on air 100 models
chiloschista's Avatar
Switzerland
Joined Feb 2008
696 Posts
Quote:
Originally Posted by gromitvt10 View Post
Anybody????
With one or two transmitters?
I guess yes in both cases, but in the first you will have only 12 channels in total, while in the second you could have 24.
Ric
chiloschista is online now Find More Posts by chiloschista
Reply With Quote
Old Dec 15, 2014, 06:01 PM
Registered User
gromitvt10's Avatar
United States, MD, Solomons
Joined Feb 2002
1,993 Posts
Quote:
Originally Posted by chiloschista View Post
With one or two transmitters?
I guess yes in both cases, but in the first you will have only 12 channels in total, while in the second you could have 24.
Ric
Two transmitters, Thank you.
gromitvt10 is online now Find More Posts by gromitvt10
Reply With Quote
Old Dec 16, 2014, 09:05 AM
You can't take the sky from me
Rastislavko's Avatar
Slovakia, Bratislava Region, Bratislava
Joined Jun 2006
754 Posts
Quote:
Originally Posted by pbernardoss View Post
I have the TSLRS version 4.00 wich I'm using with the Futaba 10CAP Radio. I'm only seeing only 8 channels intead of 10 available for this radio. Is there a FW for my TX version 4.0 that enables all the 10 channels on my Futaba?
No, there is not. Sorry to said this. T10 has only 8 channel PPM and there is no way to enable more channels. Those 10 channels are only available with FASST module, which uses it's own (digital) protocol.

My advice: don't mount TSLRS to T10CAP... It's very badly shielded (watch servo monitor with TSLRS next to radio!) and microswitches in trims likes to die in a year or two... I have T10CAP and was flying with TSLRS - long story in short: now I'm using T9CP and it's better... But would prefer something with more than 8 channels (Taranis or something like that)...
Rastislavko is online now Find More Posts by Rastislavko
Reply With Quote
Old Dec 17, 2014, 08:58 AM
Flying to help
Joined Apr 2013
173 Posts
Scherrer complete Set: Tx700 + Rx booster never used.

HI All,

I bought the Scherrer SET for a customer but he never get the license for long distance. We want to sell it. Only used for 3 minutes:

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2283243


Tx700 Pro (Not the lite)
Rx700LR+PSU
TSLRS USB Programmer
RC Adapter Futaba with 2 Ferrite.
RC Adapter Graupner / JR
Spare Rx Ant
16 Feet/ 5 meters Extension cable for the antenna.
CaptainElios is offline Find More Posts by CaptainElios
RCG Plus Member
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Discussion Long range flight using new DMD 868Mhz RC equipment tron FPV Talk 500 Feb 25, 2014 03:22 AM
Idea Long Range RC pmarek UAV - Unmanned Aerial Vehicles 22 Nov 07, 2011 07:17 PM
Long Range RC Link? cloudy Radios 2 Aug 09, 2008 01:11 PM
long range radio system suggestions?? oracle_9 Thermal 15 Aug 09, 2008 11:44 AM
Discussion Long Range 2.4 Ghz Wireless RC Camera edplane Aerial Photography 8 Apr 18, 2008 09:24 PM