SMALL - espritmodel.com SMALL - Telemetry SMALL - Radio
Reply
Thread Tools
Old Sep 08, 2009, 07:01 PM
Registered User
L14m's Avatar
Joined Apr 2009
1,587 Posts
Discussion
Aux 2 help

Hi can anybody help lols. Im trying to put my osd pro together and need some help with aux 2. My rc tx is a Futaba 7tc 2.4ghz, I have eagletree aux 1 linked to rc tx landing gear switch to toggle osd setup menu on and off but need to set up aux 2 for osd menu select switch. Whats the best channel to put this to? is it a case of putting a Y lead to say channel 3 (throttel) on rc tx. Or is there a way of setting an aux 2 to say the expo/dual rates toggle switch or idle up toggle switch.
Any help would be much appreciated.
Regards Liam.
L14m is offline Find More Posts by L14m
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Sep 12, 2009, 10:59 AM
Registered User
Australia, VIC, Melbourne
Joined May 2009
374 Posts
i used a y cable and using gyro mode for aux2, i haven't tested while flying yet, no real need for it at the moment, but it works fine on the bench. gyro mode : heading hold on/off switch
AeroM'ck'y is offline Find More Posts by AeroM'ck'y
Reply With Quote
Old Sep 13, 2009, 05:40 AM
Registered User
L14m's Avatar
Joined Apr 2009
1,587 Posts
Cheers for that, If I use my gyro channel that will allow me to set it by using idle up toggle switch. Cheers again.
Regards Liam.
L14m is offline Find More Posts by L14m
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Need help with mixing ail to aux 2 butters149 Radios 2 Oct 19, 2008 10:16 PM
Polikarpov Po-2 help.... R. Carver Scale Kit/Scratch Built 4 Jul 09, 2004 11:30 PM
Mega 22/30/3 22/30/2 Help acrowot Power Systems 2 Feb 12, 2004 06:04 PM
Aerobird and Sky Scooter Pro 2 help????????? Ralph_D Parkflyers 7 Sep 08, 2003 04:50 PM