HobbyKing.com New Products Flash Sale
Reply
Thread Tools
Old Aug 24, 2014, 12:15 PM
Registered User
Milford Mi.
Joined Jan 2011
163 Posts
Discussion
Connecters

Hi Guys, I think that I figured why my big Cobra quit on me at Canton and again 3 times at Walled Lake (Michigan Fun Floats). As I was cleaning up, I noticed that one of the connecters was not fully engaged due to ark spot on it from previous
use. I am using two 4s lipos in series giving me 28.8v at 5000 mah. When you plug these in , you get quite spark which puts ark spot on the connecters. I have since changed to the Jeti Anti-spark connecters but I have spots on the connecters from before. At first I thought that I had bad batteries but after using them jump Liljimmy's truck, I think they are OK Thank You, Gary
glgirvin is offline Find More Posts by glgirvin
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Aug 25, 2014, 11:04 PM
20M northeast of Hell Mi
liljimmy's Avatar
United States, MI, Howell
Joined Jul 2012
295 Posts
THANKS FOR THE START!!! I never thought that would work. I found after I got home that it was a dirty pos post...


How did the vids look?
liljimmy is offline Find More Posts by liljimmy
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! APM 2.5 broken USB connection. Other ways to connect? Foam boy Multirotor Electronics 2 Sep 16, 2014 09:12 AM
Discussion How to connect connect a GoPro3 cable to Tiny Video Switch jasper7821 FPV Talk 0 Mar 04, 2013 04:59 PM
Question EOS1420i ''output battery connect error'' and ''bad balance connection'' errors mistercrash Batteries and Chargers 8 Feb 25, 2013 08:27 AM
Question Connecting aileron servos without a Y connection? Rhea Radios 8 Jan 16, 2013 08:44 AM
Question Aileron & flap quick connects for wing connect zeezee Power Systems 12 Jun 03, 2012 04:29 PM