Espritmodel.com Telemetry Radio
Reply
Thread Tools
Old Jul 27, 2014, 08:14 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
2,952 Posts
Sounds good...thanks for the fast response. Would I need to also program it on the DX8...not sure how that part works? Thanks.
DamonH is online now Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Sign up now
to remove ads between posts
Old Jul 27, 2014, 08:26 PM
Registered User
Buschbarber's Avatar
United States, NY, Rochester
Joined Apr 2004
1,102 Posts
Quote:
Originally Posted by DamonH View Post
Sounds good...thanks for the fast response. Would I need to also program it on the DX8...not sure how that part works? Thanks.
If the Buddy Box is a computer radio (the DX8 is), I set up a model memory specifically for Buddy Box use. At minimum, you need to make sure that the servos are going in the proper direction and that the trims are set to match the Master.

There is more than one Trainer Mode. You can restrict what channels that the Slave can access.
Buschbarber is offline Find More Posts by Buschbarber
Reply With Quote
Old Jul 27, 2014, 09:17 PM
Registered User
DamonH's Avatar
United States, NM, Clovis
Joined Oct 2011
2,952 Posts
Got it...thanks! I'll have to play around with it to see about the channels
DamonH is online now Find More Posts by DamonH
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Similar Threads
Category Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Receivers that work with Spektrum Radios that are not made by Spektrum BD Flyer Radios 29 Sep 26, 2010 04:09 AM
Discussion Spektrum AR6100E or Spektrum AR6100? LaurenceGough Off-road Cars 23 Aug 06, 2009 05:33 AM
For Sale Parkzone 5ch DX10 w/Receiver ch54 CarlHill Aircraft - General - Radio Equipment (FS/W) 7 Jul 10, 2009 12:07 PM
Discussion Can I use a Spektrum Air RX with a Spektrum Surface TX? Bigmaxy Radios 1 Jan 19, 2008 07:57 PM
Sold GeForce 8400Gs PCIx DX10 video card GFBurke Non R/C Items (FS/W) 6 Sep 05, 2007 10:43 PM