Thread: New Product DJI Phantom Quadcopter
View Single Post
Old Jul 11, 2013, 11:22 AM
rnelias is online now
Find More Posts by rnelias
Registered User
United States, NV, Minden
Joined Apr 2011
1,450 Posts
Quote:
Originally Posted by flboy286 View Post
Yesterday I flew FPV via the Fatshark stock antennas over 1300 yards and when I turned, I lost the signal for a few seconds.

Yesterday afternoon the 3 lobe Bluebeam replacement arrive and I wanted to compare it against the Fatshark's antennas.

You'll see in the following video that I backed up instead of turning to maintain the signal, which worked great. Around the 2:34 mark in the video, the quad is 1332 yards away. This video was via GPS/ATTI mode.

On my next flight, I did the same test but this time I yaw/turned back home and I did not lose the signal. I did lose some signal as I was coming back, but I just released the stick and the signal was good again. I flew via ATTI and the video was really shaky(8mph wind), so I posted the other. Oh yea, the voltage reading was 11.15V's when I turned for home. This was the same battery I was using when I had to land inside the fenced area the other day. So I flew back parallel to the road so if I did run low and had to land, I'd be on the correct side of the fence In the end, I was at 10.95V's when I arrived home.
I'm also including a Google Earth image showing where I flew to.

http://www.youtube.com/watch?v=hG5HR5o962Q
There must have something wrong with my gear. I barely reach 300 mts of range

I'm using FS Attitude 5.8GHz + Spironet antennas + ImmersionRC 600mW transmitter.

Here's my practice spot:



https://www.google.com/maps?ll=-22.8...=h&dg=opt&z=16
rnelias is online now Find More Posts by rnelias
Reply With Quote