Thread: Discussion Crius MultiWii AIO boards
View Single Post
Old Feb 06, 2013, 11:39 AM
helizrnew2me is offline
Find More Posts by helizrnew2me
Registered User
helizrnew2me's Avatar
United States, PA, Slatington
Joined Sep 2010
1,976 Posts
Quote:
Originally Posted by nicopter View Post
Hi guys,

I setup an AIOP 1.1 with ESC rctimer SK-30 (30A SimonK) and soft Multiwii 2.1.

I have seen here they are not good ESC, but mine are not burnt yet, and with my config I have 3 problems:

1 - I don't manage to enter the ESC to calibration mode : full throttle, I don't get the small beep saying it enters calibration. Going back Min throttle i get one beep : the ESC is armed, but no calibration was done. Even putting radio to 120% endpoint, nothing changes.

2 - the motors won't arm (see video). I'm on that for two days ..

3 - Multiwiiconf works well for all (read/write, sensor values, GPS, RC sticks values..), but multiwiiWinGui don't display any datas when connected.

See vidéo : I don't get the meaning of the two different kind blinking for leds A and C.

http://youtu.be/o5-O0dyti5o

config.h:
No external modules activated (not even GPS, but it does not arm better with)
#define MINTHROTTLE 1064 // special ESC (simonk)
#define MAXTHROTTLE 1880
#define MINCOMMAND 1000
#define I2C_SPEED 400000L
#define MIDRC 1500 // ( the neutral was set to 1500 on radio)
#define DEADBAND 6

thanks for reading,
nicopter
for multiwii to arm you need to set your end points(travel) on the throttle channel and rudder channel (yaw)to 125.then it will arm .

if your transmitter does not have travel adjustment then use the trim tabs to trim the throttle channel all the way down .that should get you armed .

be careful now ..once you arm the props will be spinning ,take them off until you get it worked out .
report back i am near the pc for awhile
helizrnew2me is offline Find More Posts by helizrnew2me
Reply With Quote