View Single Post
Old Oct 10, 2012, 04:11 PM
T J Gilbert is online now
Find More Posts by T J Gilbert
DJI and Empire Support
T J Gilbert's Avatar
United States, MS, Ridgeland
Joined Feb 2009
6,438 Posts
Puzzled

Quote:
Originally Posted by Mike_Then View Post
I didn't think the calibration would have affected things like that but I had to ask. I'm using the DJI 10" props. I have a 3s 2200 and 3s 2600. I've flown both (not at the same time of course) and not had a problem. That last time it was the 2200. Basic gains are 145% across the board. The other gains are 135% I believe. I increased them all by 10% after calibration. I'm not carrying anything FPV yet. The only thing not stock is a T-Rex 500 landing gear but that's been there since the first flight.
Don't be afraid to ask questions...
You are going to have to play detective really thoroughly...

Your battery/prop combination is okay.
Check the charged condition of your batteries.
Your gains are fine.
140/140/140/140
100/100
is a good staring point...

Something has changed from your original arrangement that is buggering your baro sensor. You need to go over your rig and check it. FC may be loose. A wire may be loose. What about bullet connectors and solder joints? Are you using the double sided tape supplied by DJI?
Also, double check your settings on the Assistant.

And some photos may still answer a lot...
T J Gilbert is online now Find More Posts by T J Gilbert
Site Sponsor
Latest blog entry: P2V+ with GoPro PIP
Reply With Quote