Thread: Help! no data from powerlab 8
View Single Post
Old Aug 13, 2012, 11:02 PM
Tim Marks is offline
Find More Posts by Tim Marks
President, FMA, Inc.
Tim Marks's Avatar
Joined Mar 2008
1,068 Posts
Quote:
Originally Posted by ballistic1 View Post
Ok got the powerlab 8 ,downloaded the CCS and the driver for the serial interface cable FUIM2 - verified correct net 3.5 software from microsoft-has no data from PL8 message
followed the instuctions and troubleshooting tips on the FMA website for
no comunication from PL8 on CCS -no good same message
CCS shows comm 5 open but still no data from PL8
did the same on a windows XP laptop that I have but
still the same -no comunication with PL8- so I
went and purchaced the FUIM3 cable removed the driver and CCS software and reinstalled again
CCS shows comm 5 open but still no data from PL8.
OK then I down loaded the FUIM3 diagnostic utility - fails on all ports except 5
it says to check 5 vollt and ground terminals at PL8 because the LED is not lit but the voltage is ok -also
has 3.5volts on signal terminal
dont know what else I can do???
anyone else run into this??
Hi:

Make sure you are installing the FUIM3 driver from this page:

http://www.revolectrix.com/new_appli...re/pc.usb.html

And make sure the FUIM3 is not plugged into either the PC or the PL8 when you install the driver from the above page. Most common problem is that customers have the FUIM3 connected when they try to install the driver.

Tim Marks
Tim Marks is offline Find More Posts by Tim Marks
Reply With Quote