View Single Post
Old Feb 24, 2012, 01:05 PM
mgorgis is offline
Find More Posts by mgorgis
Registered User
Joined Jul 2011
21 Posts
Please please HELP!

I'm having problem setting up the CC ICE2 120HV, somehow the throttle endpoint setup is not succeeding and I've done this to my other ICE2 80HV without any problems!
This is a new ESC came with the T-rex 700E V2 and this is first use. I've created a new model in the DX8, reset the ESC to factory settings and then programming again using the latest CastleLink software (tried both 3.27 and 4.0) but when it's time to set the throttle endpoints the high stick position is never initializing even when I reach 150% but the low stick is initializing at 125% and that's too much imo.....any ideas? I've followed the CC video and doing exactly as it says there

Here's the print out from the CastleLink/ESC settings:

################################################## #####
# Castle Link Data File
# Created: Friday, February 24, 2012
# Do Not Edit This File By Hand
################################################## #####
Hex55: 85
Brake Delay: .6 sec (Delayed) (*)
Brake Ramp: Immediate (*)
Motor Start Power: 59
Direction: Forward (*)
Brake Strength: 0
Power-On Beep: Disabled
Motor Timing: 5
Data Log Enabled: 255
Current Limiting: Normal (160A) (*)
Vehicle Type: Helicopter
Throttle Type: Fixed-Endpoints
Throttle Response: 5
Governor Gain: 15
Initial Spool-Up Rate: 5
Head Speed Change Rate: 5
Auto Rotate Enabled: True
Governor Mode Type: Simple
PWM Rate: 8 Khz
Sample Frequency: 1 Sample / Sec (*)
Cutoff Voltage: Auto Li-Po (*)
Auto-Lipo Volts/Cell: 3.2 Volts/Cell (*)
Voltage Cutoff Type: Soft Cutoff (*)
Current Cutoff Type: Soft Cutoff (*)
Link Live Enable: Disabled (*)
mgorgis is offline Find More Posts by mgorgis
Reply With Quote