View Single Post
Old Aug 15, 2011, 10:01 AM
hubibubi is offline
Find More Posts by hubibubi
Registered User
hubibubi's Avatar
Deutschland, SA
Joined May 2011
47 Posts
Quote:
Originally Posted by Warres1 View Post
After many weeks I have finally completed my quad build. I currently have MultiWii 1.7 loaded in Flyduino v2.0 board. The only problem is that the motors will not spin. I have checked that the motors and ESC are functional by connecting each to the receiver Throttle port. I then connected the quad to the computer using a USB cable and FTDI, launched MultiWiiConf 1.7 and was able to see that all transmitter functions were working correctly. I measured the PWM pin for each motor port (2,3,5, and 6) and it measured 2.5V with a DMM. I am not sure what should be checked next. Can anyone provide any ideas.

Kind Regards,
Steven Warren

Flyduino v2.0, Flybution, Flydusense with BMA020 and WM+, Castle Thunderbird ESC, Eflite Park 370, Spektrum DX8 and AR8000
Motoren lassen sich nicht starten

· Kalibrierung von ACC wurde in der GUI nicht vorgenommen
· Gaswert über 1100 (in der GUI kontrollieren)
· D/R im Sender eingestellt, so dass YAW oder Roll nicht 1100 bis 1900 erreichen
· Eigenkalibrierung nach Anschließen des Akkus nicht abgewartet (grüne LED flackerte noch)
· Keine Verbindung zwischen Empfänger und MWC-Board
· YAW und/oder Roll seitenverdreht (reversed)

Auszug von microcopters.de

Motors can not start

· Calibration of the ACC was not done in the GUI
· Gas value of 1100 (the GUI control)
• D / R set in the transmitter, so you do not roll or YAW reach 1100 to 1900
· Intrinsic calibration after connecting the battery, wait no (green LED still flickering)
• No connection between the receiver and MWC Board
· YAW and / or roll side rotated (reversed)

Excerpt from microcopters.de
hubibubi is offline Find More Posts by hubibubi
Reply With Quote