RC Groups

RC Groups
    FPV Equipment
        Discussion RVOSD - V5 - reports

#1 alexedit Jun 19, 2011 09:13 AM

RVOSD - V5 - reports
 
Hi - so has anyone tried the new RVOSD?
how is it? - any bugs/issues?

#2 metalfred Jun 19, 2011 09:19 AM

Really doubt anyone got theirs shipped yet :)

It has been put available for orders yesterday.

We ll soon get reports I guess! Not I because of the god damn postal strike I will probable get mine in a month...!

#3 SX_ Jun 19, 2011 12:05 PM

Ooh i cant wait!!! i ordered yesterday!! was checking to see if they had the divirsity in yet and saw the new osd.. my finger was wayyyy faster than the eye!!! so hopefully it will be on its way soon :)

Will do a test on it ;)

Willie

#4 alexedit Jun 20, 2011 07:23 AM

SX - keep us updated please

#5 mr.utopia Jun 20, 2011 07:59 AM

I ordered one few hours after it was released (currently the order status is "processing"). I will review it as soon as I receive it and make a test flight, I really hope it was worth the wait.

#6 GliderLover Jun 20, 2011 08:07 AM

+1

:popcorn:

#7 thygekm Jun 20, 2011 10:43 AM

I was just thinking the same thing.
I was sure that DOSD+ V2 was the only right think to get, but now that the RVOSD V5 comes with IMU I'm not so sure anymore.
I would really like to know how the AHI, RTH and all the other autopilot functions compares to the DOSD.

TK.

#8 Elcheapo Jun 20, 2011 11:04 AM

RVOSD G5 autopilot...
RVOSD navigating multiple waypoints (14 min 43 sec)

#9 VaZ Jun 20, 2011 01:40 PM

Just ordered mine :D 3rd OSD in the collection :)

Cheers,
Vaz.

#10 pwy Jun 20, 2011 04:49 PM

Quote:

Originally Posted by Elcheapo (Post 18548298)
RVOSD G5 autopilot...

You forgot to mention that this is only for US and Canada, the rest of the world are terrorists and do not get the waypoint navigation :mad:

#11 VaZ Jun 20, 2011 06:10 PM

Quote:

Originally Posted by pwy (Post 18551192)
You forgot to mention that this is only for US and Canada, the rest of the world are terrorists and do not get the waypoint navigation :mad:

?? say again ?

#12 BushmanLA Jun 20, 2011 06:41 PM

Quote:

Originally Posted by pwy (Post 18551192)
You forgot to mention that this is only for US and Canada, the rest of the world are terrorists and do not get the waypoint navigation :mad:

Some lamer already turned him in for FCC violations, I'm pretty sure the guy doesn't want to run up against ITAR violations next....

#13 VaZ Jun 20, 2011 06:58 PM

great anyone mentioned that on the product page :censored:

#14 Martin Y Jun 20, 2011 07:18 PM

Quote:

Originally Posted by VaZ (Post 18552379)
great anyone mentioned that on the product page :censored:

What? You didn't know that autopilot is N.American only?

#15 chancesAU Jun 20, 2011 07:48 PM

Is there an option to apply for ITAR export?


All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.