Antoni
Dec 28, 2008, 09:37 PM
Witam,
Czy faktycznie taki sklep internetowy istnieje w lodzi pod tytulem "4hobby.pl"?
Pytam sie bo w Sierpniu zamownilem samolot PZL 11c, i do dzis czekam na wyslanie, lub odpowiedz, oraz zwrot pienadze za moje zamownienie. I do dzis nie ma zadnej odpowiedzy z tego "sklepu". Czy to jest nowa forma oszuktswa?
Informacije by mnie pomoglo zdecydowac co robic aby skonczc ta glupia sprawe.
Dziekuje za wszelka pomoc w tej sprawie.
Pozdrowienia, i rzyczenia pogodnego Nowego Roku 2009!
Antoni K
Czy faktycznie taki sklep internetowy istnieje w lodzi pod tytulem "4hobby.pl"?
Pytam sie bo w Sierpniu zamownilem samolot PZL 11c, i do dzis czekam na wyslanie, lub odpowiedz, oraz zwrot pienadze za moje zamownienie. I do dzis nie ma zadnej odpowiedzy z tego "sklepu". Czy to jest nowa forma oszuktswa?
Informacije by mnie pomoglo zdecydowac co robic aby skonczc ta glupia sprawe.
Dziekuje za wszelka pomoc w tej sprawie.
Pozdrowienia, i rzyczenia pogodnego Nowego Roku 2009!
Antoni K