View Full Version : Discussion Супер! Честито да ни е!
dedal4o
Dec 23, 2005, 07:05 AM
:)
Дали обаче ще се съберем поне 10 човека... нещо много малко хора се очертаваме моделистите в БГ, а и доста хора не влизат въобще в нета...
Александър. (http://dedal.dir.bg/)
javor.jotov
Dec 26, 2005, 10:27 AM
Привет на всички,
Без да прогнозирам присъствието на моделистите във форумите,
а не моя работа да го правя, аз лично се радвам и ще възползвам при всяка
питанка да съм on-line.
Успех на начинанието!!!!!!!!
:)
DuskWolf
Dec 29, 2005, 07:13 AM
Честито да ни е! Отдавна се надявах да има и българска секция тук. Смятам, че ще се съберем повече!
Поздрави
Александър a.k.a. Aragorn в krile.net :)
Venio
Dec 29, 2005, 10:32 PM
Честито,
А инак сще съберем 10, та и повече. Ние сме двама само в моя университет :)
Венко aka. Looneyflyer в криле.нет
ivanc
Jan 01, 2006, 05:59 PM
Бройте ме и мен ;). Аз отсъствах временно - бях далеч от компютър, иначе нямаше да е почивка, тъй като на работа и в къщи вися основно пред него. Почивката свърши и аз съм отново на линия.
Иван
dedal4o
Jan 03, 2006, 08:24 PM
Не забравяйте и форума http://krile.net/forum/viewforum.php?f=21 за т.н. "действащи модели". За сега е единствения посещаван редовно...Има още 2-3, но за съжаление там никой не пише...
milkodenev
Jan 28, 2006, 10:05 AM
Здравейте и от мен надявам се тук да се събираме все пове
milkodenev
Jan 28, 2006, 10:09 AM
:d Здравейте всички любители на летящите модели.Надявам се да си помагаме ,за да развиваме любимото ни хоби.Разчитайте и на мен
Sotir
Feb 11, 2006, 12:20 PM
Здравейте колеги по болест.
Мисля че има доста народ, който се занимава - дали с моделизъм - дали само с каране на авиомодели /какъвто съм аз напоследък/ но нещата тръгват към възраждане на това любимо на всеки от нас хоби.
Прилагам снимка от състезание през септември 2005 г. в Търговище - само планери и електропланери. Радвам се че във форумите също има раздвижване. Криле и моделистика са супер. Съжалявам, че само ние от бившия соц. лагер си закрихме и разграбихме клубовете и летищата, но това е положението. Да вървим напред и да се забавляваме.
Поздрави на всички
Сотир - моделклуб Икар - Дупница
vBulletin® Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.